AKTUELNO

Do početka najzehtevnijeg rijalitija ostalo je još samo dva dana, a neki od učesnika već su poznati javnosti.

Jedan od učesnika rijalitija "Zadruga" koji počinje sa emitovanjem 6. septembra na Televiziji Pink jeste i Žarko Stojanović. On je javnosti poznat od ranije, kao pobednik jednog rijalitija, a kako je sam istakao, u ovom rijalitiju nikom neće ćutati.

Gledao sam "Magazin in" u kojem je gostovao taj Lepi Mića. Video sam da je teški ludak. Podseća me na Maju Nikolić. On je muška verzija nje, a pošto me je ona napadala u rijalitiju, verujem da će i on. Samo neka proba. Jedva čekam da me napadne taj debil od Lepog Miće. Ja sa tim debilima lako izađem na kraj, jak sam rijaliti igrač, imam već jednu pobedu iza sebe - hrabro poručuje budući stanovnik "Zadruge" i napominje da ga prozivke na seksualnoj osnovi sigurno neće pogađati:

Foto: Pink.rs

Meni neće smetati, ako mi govore da sam gej. Mene to ne pogađa, ali ako krenu druge prozivke neće dobro proći. Svašta sam saznao o mnogim takmičarima, o Maci, Mići i ostalima, te im je bolje da se ne zakače sa mnom. Ja sam fin i pitom, ali sam spreman da se odbranim. I braniću svoje stavove i prave vrednosti. Danas niko ne čita knjige, samo gledaju televizor. Motiv mog ulaska je da stanem na put svakom obliku mizoginije, seksizmu i homofobiji. I životinjskom ponašanju. Žestoko ću napadati one koji se budu tako ponašali.

Foto: Printscreen Instagram

Pročitajte još: NA OVO SE ČEKA MESECIMA! Ovako izgleda jezero Stiva Džobsa u kojem živi LJUBINKO! (FOTO)

Budući učesnik rijalitija "Zadruga" već se naoštrio i pripremio da se suprotstavi svakom ko ga bude napadao, a da li će uspeti da odbrani svoje stavove i "pobedi" u svađama, kao i da li će odneti pobedu u najzahtevnijem rijalitiju, ostaje da vidimo.

Pink.rs

#Zadruga

#rijaliti

#Žarko Stojanović

'