AKTUELNO

Prvi učesnici rijalitija "Zadruga" jesu Divna Milanović i Marko Kocić.

Došlo je vreme za ulazak prvih večerašnjih takmičara u rijaliti "Zadruga"! U pitanju su supružnici Divna Milanović i Marko Kocić, zvezde emisija "DNK" i "Moćni program", koji će u "Zadruzi" rešiti sve svoje bračne probleme.

Foto: TvPink Printscreen

- Tvrdoglava sam, mora da je sve po mome! Koja mi bude dirala Marka, počupaću je! - odmah je zapretila Divna u svom predstavljanju milionskom auditorijumu.

Foto: TvPink Printscreen

Divna je voditeljkama priznala da ima udvarače, a onda je došao trenutak da joj se na velelepnoj sceni pridruži i nevenčani suprug Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Marko je u svom predstavljanju otkrio da ga supruga čuva kako je ne bi prevario, a onda dodao da ga supruga proverava.

- I kada me zove, ja joj kažem da sam na poslu i da radim, a ne radim ustvari to - iskren je bio Marko, koji se izveštio kada su prevare u braku u pitanju.

Foto: TvPink Printscreen

Divna je, inače, priznala da svog supruga nikada nije uhvatila "na delu", ali da je čula šta selo priča, te da je upućena u sve što joj radi iza leđa.

Inače, Divna Milanović je rođena 24. decembra 1992. godine u Jagodini, a njen nevenčani suprug Marko Kocić 15. aprila 1987. godine u Beogradu. Dok se Marko bavi poljoprivredom, Divna je zadužena za sve kućne poslove.

Foto: Ivan Vučićević

Nikad nisam bio u rijalitiju. Hoću da upoznam novo društvo, žene, da pravimo šou - rekao je Marko.

Pink.rs

#DNK

#Divna Milanović

#Marko Kocić

#Televizija Pink

#Zadruga

'