AKTUELNO

Uživaju veliku popularnost među mlađim generacijama, a sada su rešili da armiju svojih fanova povećaju.

Vladan Vojnović, Andrej Saljinkov i Nemanja Đerić Đexon predstavnici su mlađe generacije koji će privući veliku pažnju gledalaca "Zadruge".

Foto: TvPink Printscreen

- Od mene možete da očekujete sve i svašta, nikako ne podnosim zle ljude. Ljubav u "Zadruzi"? Mislim da nema potrebe za tim. Nemam predrasude prema ukućanima - poručio je Vladan Vojnović Đans, a onda je usledilo predstavljanje njegovog kolege iz muzičkog sastava "Đans".

Foto: TvPink Printscreen

- Ispuniću jedan perverzni sociološki san da budem učesnik jednog takvog eksperimenta. Ne podnosim laž - rekao je Vladanov kolega Andrej Saljinkov.

Foto: TvPink Printscreen

- Brzo se ohladim, ali i iznerviram. Iz takta me izbacuje glupost. Uglavnom se ne povlačim, ali ako je neko retardiran, povući ću se. Dolazim iz geta, navikao sam na mala primanja, tako da mi neće to biti problem - rekao je Nemanja Đerić Đexon.

Vladan Vojnović rođen je 2. novembra 1986. godine u Zemunu. Muzičar je i frontmen grupe "Djans". Bavi se pevanjem, komponovanjem i pisanjem tekstova. Hobi mu je pravljenje 'bengera', odnosno hitova, što pokazuju i milionski pregledi na Jutjubu. Voli životinje.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Andrej je rođen u Beogradu, 21. juna 1987. godine. Andrej je "dancehall" i hip-hop muzičar, član grupe "Đans". Diplomirani je sociolog, a pre muzičkog uspeha, radio je kao novinar. Danas se bavi komponovanjem i posanjem tekstova, a cilj mu je da za deset godina nasledi Marinu Tucaković, kao najproduktivniji domaći tekstopisac. Veliki je gurman i ljubitelj životinja.

Foto: Ivan Vučićević

Nemanja Đerić Đexon je 19. maja 1989. godine u Beogradu, i kako sam kaže, dolazi iz geta. Član je muzičke rep grupe "Kurtoazija" i krunisan je r'n'b kralj, kao i prvak autotjuna na Balkanu. Godinama se bavi muzičkom produkcijom, a sarađivao je sa MC Stojanom, Young Palk-om, grupom "Đans" i Gazda Pajom. Voli životinje i alternativnu medicinu.

Foto: Ivan Vučićević

Autor: Pink.rs

#Zadruga

'