AKTUELNO

Svašta se krije ispod pokrivača!

Dok su se Zadrugari spremali za spavanje, Luni Đogani, šetajući se spavaćom sobom, za oko je zapao jedan detalj. Momak i devojka, njene kolege iz rijaliti programa koji je sinoć oborio sve rejtinge - Zadruga, zajedno su delili posteljinu!

Foto: TvPink Printscreen

Da! Da! Da! Vidimo tu neke varnice! Mina i gospodin Dušan! Da, da ,da! Idemo, samo jako, samo do medalje! - ushićeno je vikala Luna po spavaćoj sobi!

PROČITAJTE JOŠ: ŠTA JE DOZVOLJENO, A ŠTA NE!? Ovo su pravila Zadruge, a njoj je pripala čast da ih pročita! (FOTO + VIDEO)

Mina Vrbaški i Dušan Zdravković, nisu previše obraćali pažnju, na Lunino dovikivanje, već su samo nastavili svoje igre ispod pokrivača. Ovo je primetila i Anđela Veštica, koja je odmah dotrčala sa jastucima u ruci, kako bi razdvojila ovo dvoje mladih učesnika Zadruge.

Foto: TV Pink Printscreen

Se*s? Ona maloletna, on punoletan, ne može! Ne dam! Pa ne može se*s prve noći! - objašnjavala je Anđela Veštica, svojim cimerima!

PROČITAJE: ANĐELA VEŠTICA PRIZNALA DA UME DA BUDE ĐAVO, PA PORUČILA: Probaću da NE UBIJEM NIKOGA! (FOTO)

Kako je izgledala ova situacija, i da li je došlo do prvih ljubavnih odnosa ispod jorgan planine, pogledajte u video materijalu:

Autor: S.K.

#Mina Vrbaški

#Rijaliti Zadruga

#Seks

#Televizija Pink

'