AKTUELNO

Televizija Pink je još jednom dokazala da ubedljivo na liderskoj poziciji među emiterima u Srbiji.

Tokom čitavog jučerašnjeg dana, TV Pink bila je najgledanija stanica u Srbiji, uključujući ne samo komercijalne emitere, već i Javni servis, govore zvanična istraživanja agencije Nielsen.

Pred najgledanijih emisija TV Pink tokom celog dana, Nacionalni dnevnik i jutarnji program "Dobro jutro-Jovana i Srđan" između ostalih, najveći broj gledalaca ikada u Srbiji pratio je početak najspektakularnijeg rijaliti šou programa ''Zadruga'', u terminu od 21 čas pa do dva sata iza ponoći.

Foto: Printscreen

Auditorijum od neverovatnih 34,5 odsto gledalaca, pratio je šestosatni prenos ulaska učesnika u impresivan grad, dok je share u određenim delovima emisije dostizao gledanost od više od 46 odsto.

Foto: Printscreen

Po kategorijama gledalaca, najveći broj ženske populacije, kao i gledalaca sa teritorije Beograda, pratio je ovaj impozantni šou i to više nego duplo, posmatrajući ukupnu gledanost tri konkurentne stanice zajedno.

Foto: Promo

Koliko se Beograđanima dopao novi rijaliti šou govori podatak da je daleko najgledaniji i među kategorijom od 18 do 49 godina, kao i u svim ostalim urbanim sredinama.

Hvala na poverenju i ostanite uz rijaliti "Zadruga" i TV Pink!

Autor: Pink.rs

#Televizija Pink

#Zadruga

#rijaliti

'