AKTUELNO

I dok Aca Lukas danima objašnjava kako je došlo do incidenta u kom je on nasrnuo na bivšu suprugu, Sonja je tek danas progovorila o tome.

Fizički nasrtaj Ace Lukasa na njegovu bivšu suprugu Sonju koji se dogodio prošle subote, i dalje je glavna tema medija. Ovim povodom Lukas je dao nekoliko intervjua objašnjavajući da nije tukao bivšu suprugu, a da je s Tužilaštvom potpisao sporazum o priznanju kako ne bi bio u pritvoru do 48 časova koliko bi bio zadržan da to nije uradio.

Foto: Printscreen Instagram

O ovoj Acinoj izjavi, a pre svega o samom sukobu, mediji su želeli da čuju i Sonjinu izjavu, pa makar i kratku:

- Ne interesuje me ni kratko, ni dugo, zovite Acu Lukasa nek vam daje izjave. Do juče je tukao novinare, sada bije ženu. Nemojte da tražite moju stranu priče. To je moja stvar, ja ćutim četiri meseca na sve njegove bljuvotine, ja neću da se petljam u to. Nijedna žena nije pobegla od lepog života, i nijedna žena nije zvala policiju iz dosade - rekla je Sonja za Blic i time potvrdila da je do fizičkog nasrtaja ipak došlo.

Foto: TvPink Printscreen

- Kolege me najbolje razumeju, oni znaju našu muku. A o mojoj bivšoj suprugi više neću govoriti nikada, ko god da me pita i preko instagrama, pentagrama, grana... ona za mene više ne postiji - izjavio je Lukas u emsiji "EKSKLUZIVno".

Pročitajte još:

Ovako se Ana Nikolić ZABAVLJA kad uspava Taru: Se*si MAMA objavila FOTKU IZ KREVETA! (FOTO)

Šta je sve Luaks izjavio pogledajte ovde:

Autor: Pink.rs

#Aca Lukas

#Sonja Vuksanović

'