AKTUELNO

Veče iza nas, bilo u znaku popularne glumice.

Žiža je protekle noći, slušala ozbiljne kritike od pevačice Milice Dugalić, jer je svoj novac, koji je dobila od Zadruge, za trošenje u kazinu, dala Smilji Janković. U celu diskusiju, uključila se i Viktorija, koja je odmah pozvala Smilju da dođe i da vrati pare! Kada se Jankovića pojavila u dnevnoj sobi, nastala je nova rasprava na ovu temu.

Foto: TvPink Printscreen

Rekla si, dajte mi pare! Jesi ti Smiljo pri sebi? Jesi ti pri čistoj svesti? - nakon što je dobila sugestije, Žiža je bila uporna u tome da svoj novac povrati.

PROČITAJTE: IZA KULISA: Evo šta su učesnici Zadruge radili pre nego što su ušli u NOVOIZGRAĐENI GRAD! (FOTO+VIDEO)

Na ove reči, Smilja je reagovala samo smehom, što je Žižu dodatno izbacilo iz takta, pa je počela da viče po spavaćoj sobi!

Vi ste bre za bolnicu, bre, ali i ja zajedno sa vama! Pa jeste vi normlani? Pa kako možeš da uzmeš pare? Daj mi moje pare! To je ta osoba zbog koje ja plačem! To je ta osoba! - bila je jasna glumica.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon svega, pravda je konačno postignuta, pa je Smilja, vratila novac koji je uzela od čuvene Cane Fontane, koja je juče imala veoma buran dan, a da li će tako biti i danas, saznaćete ako budete redovno gledali kanale Televizije Pink i čitali najnovije detalje na portalu Pink.rs, koji non stop donosi dešavanja iz rijalitija, koji je počeo pre nekoliko dana, a o kom se već nedeljama priča.

POGLEDAJTE: IGRAJ CRNI PLES: Dok Zadrugari troše nagradu, Tanja Jovićević im peva na Bulevaru Poroka! (FOTO + VIDEO)

Autor: S.Kuvekalović

#Rijaliti Zadruga

#Smilja Janković

#Snežana Mišković Viktorija

#Televizija Pink

#Žiža Stojanović

'