AKTUELNO

Više ne želi da ga pominju pred kamerama najgledanijeg rijalitija.

Ulazak Mine Vrbaški u petu sezonu rijalitija "Zadruga" ostavio je sve ukućane bez reči. Nakon susreta sa Milicom Veselinović i bivšim dečkom Mensurom Ajdarpašićem i neprijatne atmosfere koja je vladala u Beloj kući, Mina se suočila sa još jednom neprijatnošću, a to je razgovor sa Aleksandrom Aleks Nikolić sa kojom nije želela da se pozdravi rekavši joj da je prokockala njeno poverenje.

Foto: TV Pink Printscreen

Vrbaški je tokom prvih dana boravka na velelepnom imanju otkrila i razlog zašto ne želi da ima komunikaciju sa Nikolićevom, a to je njihov bivši dečko Luka Nikolić sa kojim su navodne obe bile u isto vreme. Aleksandra je negirala ove tvrdnje, rekavši da ga poznaje, ali da nikada ništa nisu imali više od prijateljstva.

Foto: TV Pink Printscreen

Luka se ovom prilikom oglasio na svom Instagram storiju i svojim pratiocima poručio sledeće:

Ništa nisam imao sa Aleksandrom Nikolić, dosta mi je više provlačenja mog imena tu i ne želim da devojku krive za nešto što nije uradila...

Foto: Instagram.com/lukanikolic22

Podsetimo, Mina i Luka su svoju emotivnu vezu započeli nakon četvrte sezone rijalitija, ali ona nije dugo potrajala, a da su njih dvoje ostali u dobrim odnosima govori činjenica da je ona bio na proslavi njenog dvadeset i drugog rođendana.

Foto: Instagram.com/minavrbaski

Autor: N.V.