AKTUELNO

Mnogi od njih još uvek nisu svesni da ih je koleginica napustila.

Srpska glumica Irena Mičijević preminula je danas posle teške bolesti u 45. godini.

Ona je živela i radila u Londonu, a velika želja joj je bila da poslednje dane provede u Srbiji.

Foto: Printscreen Facebook

Porodica srpske glumice je potvrdila da je Irena izgubila bitku sa teškom bolešću. Kolege i prijatelji su se na ovaj način oprostili od preminule glumice:

- Nisam sposobna ništa da vam kažem. Nadam se da ćete me razumeti - rekla je glumica Lena Bogdanović, koja je zajedno sa Irenom igrala u seriji ''Žene sa Dedinja''.

Foto: Printscreen Youtube

- Irena je bila veoma posebna glumica. Izdvajala se od drugih koleginica svojim šarmom. Bilo je mi je zadovoljstvo što smo radili zajedno. Prerano je otišla. Podmukla bolest ume da bude surova - objasnio je glumac Svetislav Bule Goncić.

Foto: TV Pink Printscreen

- Upoznala sam Irenu kad je snimala ''Žene sa Dedinja''. Imala sam utisak kao da je znam oduvek, posle će se ispostaviti da se u Londonu druži sa mojom prijateljicom iz detinjstva sa kojom sam davno izgubila kontakt. Tad mi je rekla da svet nije preveliki da se pravi ljudi sretnu i pronađu i da nikad nije kasno. Sad je nažalost kasno za ono što nećemo zajedno proživeti, a toliko je planova postojalo... Jedino sto me lično teši što sam je uspela da je sretnem u svom životu, a njenoj porodici želim mnogo snage - rekla je scenaristkinja Nataša Drakulić.

Foto: TV Pink

- Kako je to surovo da jedna tako dobra i mlada glumica ode. Uvek nasmejana i ljubazna. Igrali smo u filmu "Mali svet". Neka ti na onom svetu bude bolje, draga, Irena - kazao je Lazar Ristovski.

Autor: Pink.rs

#Irena Mičijević

#Lena Bogdanović

#Svetislav Goncić

'