AKTUELNO

Ona je dugo svoj emotivni status krila od javnosti.

Aleksandra Radović jedna je od retkih pevačica sa domaće javne scene koja je dugo uspevala da svoj privatni život sačuva za sebe. Ipak, nedavno je otkriveno da je Aleksandra u vezi sa Srđanom Stojanovićem, vlasnikom prestižnog beogradskog restorana.

Foto: E-stock/Stefan Filipović

Nedugo pošto je to otkriveno, pevačica je stavila tačku na ljubav koja je trajala dve godine.

Poslednjih nekoliko meseci Aleksandra i Srđan su imali različita mišljenja i stavove po mnogim pitanjima. Srđan je želeo da on i Aleksandra vezu ovekoveče na papiru i venčaju se bez pompe i tarapane, ali ona to nikako nije želela. Sa druge strane, Aleksandra je sve češće razmišljala o rastanku zbog čega su na kraju seli da razgovaraju o svemu. Nakon razgovara koji je trajao nekoliko sati, uvideli su da ne gledaju isto na budućnost i da zahladneli odnosi među njima nisu samo prolazna kriza. Pevačia je tada rekla da bi najbolje bilo da se rastanu i poručila Srđanu da je sigurna u svoju odluku. Iskreno mu je rekla da je besmisleno da nastavljaju agoniju jer su emocije ugašene - rekao je izvor blizak Stojanoviću i dodao:

Foto: Printscreen

Iako nisu imali velikih nesuglasica i svađa, oboje su svesni da na brak ne gledaju istim očima. Srđan je mirno prihvatio činjenicu da sve ono što su gradili dve godine pada u vodu. Dogovorili su se da ostanu u kontaktu. On joj je rekao da ne želi da je izgubi kao prijatelja, što je ona prihvatila jer je uz njega mnogo toga prošla poslednje dve godine. Bez obzira na dogovor da se rastanu, oboje su to teško podneli. Aleksandra je na časove u svoju školu pevanja dolazila neraspoložena dok se Srđan retko pojavljivao u svom restoranu. Pevačica je tek pre nekoliko dana počela da vodi uobičajen način života, ovog puta bez Srđana. Koliko god da joj je neobično jer su dugo bili nerazdvojni, ona nijednog trenutka nije posumnjala u odluku da ga ostavi.

Pročitajte još: VREME JE ZA PRINOVU? Ivan Bosiljčić objavio radosne vesti!

Pink.rs

#Aleksandra Radović

#Veza

#dečko

#pevačica

'