AKTUELNO

Lepa pevačica iznenadila je potrošače jednog supermarketa kada je krenula u kupovinu bez trunke šminke i sa neurednom frizurom.

Pop pevačicu Natašu Bekvalac najčešće možemo videti tip-top skockanu, a za svoja javna pojavljivanja gotovo uvek bira uske komade garderobe, koji ističu svoju vitku liniju. Međutim, sada je ovakve krpice odložila na određeno vreme i u javnosti se pojavila u neobičajenom izdanju.

Pročitajte još... NEĆE SE DOBRO PROVESTI KAD SAZNA: Zadrugari OGOVARALI Anđelu Vešticu! (VIDEO)

Foto: Pink.rs

Novosadsku barbiku sreli smo u jednom supermarketu na Dedinju, elitnom kraju Beograda u kojem inače živi sa svojim izabranikom Lukom Lazukićem i ćerkom Hanom Ikodinović, sa kojom je i pošla u kupovinu.

Foto: Pink.rs

Bekvalčeva je u kupovinu otišla bez trunke šminke na licu i sa neurednom frizurom, čime je dokazala da nema problem da i u ovakvom stanju izađe iz kuće, a za ovaj petnaestominutni "izlet" obukla je iscepani džins i široku duksericu većeg konfekcijskog broja, zahvaljujući kojoj je uspela da sakrije trudnički stomak.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Nataša se nije dugo zadržavala u prodavnici - nakon što su ona i Hana pronašle sve što im je potrebno, na kasi su još jednom proverile spisak namirnica i platile račun, a onda se uputile nazad u svoj dom gde ih je, verovatno, čekao Luka.

Pink.rs

#Luka Lazukić

#Nataša Bekvalac

#pevačica

'