AKTUELNO

Progovorili o najlepšim uspomenama!

Voditelji sa RED televizije, Stefan Miliošević Panda i Setefan Kandić Kendi, emisijom "Pitam za druga" osvojili su srca gledaoca. Njih dvojica su za Pink.rs otrkili kako provode ovogdišnji Vaskrs, ali i koja im je najlepšapraznična uspomena.

Foto: Pink.rs

Koje su vam najlepše praznične uspomene?

Uskrs je najveći hrišćanski praznik, a u našoj kući ima i poseban značaj. Prvo moji roditelji su se venčali upravo na Uskrs, i dosta bitnih stvari se desilo baš na taj dan. Čak sam i devojku prvi put upoznao sa roditeljima prošlog Uskrsa. Svakog Uskrsa se okupimo svi u porodičnoj kući u Crnoj Gori, kod nas tog dana pored naše porodice budu i rođaci i prijatelji. Ne bih mogao izdvojiti jedan Uskrs koji je bio poseban, jer svaki je na svoj način divan, i idalje pred svaki osećam tu prazničnu euforiju. Ove godine drugog dana Uskrsa sestra će mi se udati, tako da ce od ove godine to biti taj Uskrs koji ću odvajati na neki način od ostalih - govorio je Kendi.
Najlepše uspomene, ako na stranu stavimo posebnu čar i mir koju Vaskrs sam po sebi nosi, jeste to što sam jedne godine hteo da pomognem u farbanju jaja i smislio brži način za farbanje. Umočio sam ruke u farbu koji smo imali. Te godine sam saznao šta je razređivač - odgvorio je Panda.

Foto: Pink.rs

Ko je zadužen za prazničnu trpezu?

Za prazničnu trpezu je zadužena svake godine majka, tu su i drugi koji joj pomažu, ali od prvog Uskrsa od kada ja znam za sebe ona je ta, koja počne sa pripremama i koji dan ranije, kako bi sve stigla i kako bi sve bilo kako treba. Što se tiče farbanja jaja, tu smo uključeni svi, i dalje svakog Uskrsa većina jaja su farbana u lukovini po starom običaju - pričao je Kendi.
Staramajka - rekao je Milošević.

Foto: Pink.rs

Kako ove godine provodite Vaskrs?

Kao što već napomenuh, ove godine mi se udaje sestra drugog dana Uskrsa, tako da smo svi pod euforijom… Kao i svaki predhodni u porodičnoj smo kući, svi na okupu - pričao je Kendi.
Bilo je radno, ali je bilo i u krugu jagnjetine - dodao je Panda.

Foto: Pink.rs

Koliko se ovaj Vaskrs razlikuje u odnosu na prethodne, pošto si postao otac?

Razlika je u tome što sam prošle godine za Uskrs gledao u Vanjin stomak i nisam mogao ni da zamislim da ću dobiti najnasmejaniju, najlepšu i najmiliju ćerku na svetu - rekao je Panda.

Foto: Pink.rs

Autor: A. Nikolić