AKTUELNO

Dale svoj sud o ljubavnom trouglu, koji je poslednjih mesec dana intrigirao domaću javnost!

U novom izdanju emisije Pitam za druga na RED televiziji, domaćini Stefan Kandić Kendi i Stefan Milošević, ugostili su kontraverznu, najpoznatiju srpsku striptizetu Branku Blek Rouz i jednu od najatraktivnijih bivših zadrugarki Draganu Mitar.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon odgledanog pregleda dana, gošće su kratko prokomentarisale čuveni trougao Anđela Rankovića, Dalile Dragojević i Filipa Cara kao i odnos jedne od kako javnost kaže najturbulentijih i najvećih ljubavi pete setone najgledanijeg rijaliti formata na Balkanu.

Katastrofa, šta je sve Dalila doživela od Cara... Dalila i Anđelo, ta priča... Sad je borba za opstanak i mnogi shvataju zadnju slamku... - nasmejala se Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Znaš kako, mislim da oni imaju jaku strast i da se zbog toga sve ovo i dešava. Ljubavi tog tipa su uvek burne i nenormalne... U takvim vezama se ljudi nenormalno svađaju, mire i vole, to je prosto tako. I ja sam to doživela, svi to prođu... Obično su najveće ljubavi takve, ali ne traju dugo. Onako kako brzo planu, tako se brzo i ugase - navela je Branka.

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.