AKTUELNO

Vidno uzrujana razvezala jezik!

Danas je kao bomba odjeknula vest da proslavljeni kompozitor Aleksandar Milić Mili muva najuticajniju voditeljku u regionu, Jovanu Jeremić.

Foto: INSTAGRAM.COM/MILIGRAMOFFICIAL/INSTAGRAM.COM/JEREMICJOVANA

Naime, tokom jutarnjeg programa na televiziji Pink, kamera je usnimila Jovanin ekran tableta, a korisnici Tvitera su na jednom četu navodno prepoznali Milija.

A može i spa ako ti je do opuštanja... Mnogo nudim, ne valja - stajalo je u poruci za koju se sumnja da je poslao Mili.

Foto: TV Pink Printscreen

Povodom ovih navoda, odmah smo stupili u kontakt sa Jovanom Jeremić, koja je ekskluzivno za Pink.rs demantovala navode medija, te istakla da je reč o nesporazumu.

Sve sam demantovala, to nema nikakve veze sa mozgom! U pitanju je mladić. Ja bliske ljude upisujem pod nadimcima. Meni je sestra upisana kao Veliki Štrumpf. U pitanju je mladić koji u meni izaziva emociju da mi je mio, zato je Mili. Nije on jedini ćelav, u tome je jedina sličnost. Ne želim Miliju da pravim ovu vrstu problema - istakla je Jovana za Pink.rs.

Jovana se potom oglasila i na svom Instagramu i dala objašnjenje koje možete pogledati u nastavku:

Video: Instagram.com/jeremicjovana

Javljam se iz inostranstva. Želim da demantujem navode, ja nemam veze sa Milijem, niti sam čoveka ikad srela. Ja ljude bliske ne upisujem pod imenom i prezimenom, već pod emocijama koje u meni bude. Ja nikada ne bih bila sa oženjenim čovekom, kod mene su stavke jasne. Mora da bude slobodan ili razveden, da ima papir. Žao mi je što je sve ovako ispalo, čovek je ni kriv ni dužan izvukao deblji kraj. Na pogrešnom ste tragu i to je jedina istina. U pitanju je mladić, koji je slobodan, ćelav i upisan kod mene u telefon kao Mili jer izaziva takvu emociju kod mene. To je jedina istina. Kod mene su pravila jasna, ženama ne otimam muževe - istakla je Jovana Jeremić.

Video: Instagram.com/jeremicjovana

Autor: M.M.