AKTUELNO

Rešila je da se oglasi i obrati se svima koje interesuje njen emotivni status.

Hrvatska pop pevačica Jelena Rozga i njen doskorašnji verenik Stjepan Hauser odlučili su da posle dve i po godine skladne veze stave tačku na svoju ljubav, a razlog zbog kojeg su se odlučili na ovaj radikalan potez nisu želeli da dele sa javnošću.

Pročitajte još... KOŽA, BODLJE... Seku Aleksić u SADO-MAZO izdanju do sada NISTE VIĐALI, a onda je rešila da svima pokaže OVO! (FOTO)

Foto: Printscreen Instagram

Ipak, kako bi stala na put spekulacijama, Jelena je priznala da je do raskida došlo i svima stavila do znanja da o ljubavi sa Stjepanom više ne želi da govori za medije.

- Ovim putem želim obavestiti medije da smo Stjepan i ja odlučili da prekinemo našu vezu i krenemo svako svojim putem. Iza nas ostavljam lepe uspomene i okrećem se budućnosti i novim životnim radostima. Zahvaljujemo medijima na razumevanju što o ovoj temi više ne želimo da pričamo. To je naša zajednička odluka i molim vas da je poštujete - rekla je pevačica.

Inače, Jelena i Stjepan počeli su da se zabavljaju 2015. godine, a nakon izvesnog perioda usledila je veridba. Odlazak kod matičara nisu priželjkivali jer, kako su oboje isticali, papir im ne znači ništa, a sada su, na opšte iznenađenje javnosti, odlučili da prekinu svoju vezu.

Pink.rs

#Jelena Rozga

#Stjepan Hauser

#pevačica

'