AKTUELNO

Plaši se za svog sina!

Nakon sinoćnjih skandala na velelepnom imanju i ogromnom haosu za crnim stolom koji su izazvali ljubavnim brodolomi Miljane Kulić, više ništa neće biti isto. Naime, Miljana je izjavila da i dalje voli bivšeg verenika Lazara Čolića Zolu, a da joj se sadašnji dečko Nenad Macanović Bebica čije dete trenutno nosi "gadi". Za naš portal Pink.rs se oglasila Bosiljka Bosa Čolić i prokomentarisala trenutna dešavanja o kojima bruji ceo region.

Foto: Pink.rs

Kako komentarišete Miljaninu sinoćnu izjavu da i dalje voli Zolu, a da joj se Bebica gadi?

- Ne znam šta bih rekla za ovaj slučaj. Miljana kao Miljana. Jedan dan voli Bebicu, a pljuje Zolu dok drugi dan radi obrnuto. Ni Bebicu ne bih nesto da komentarišem jer njega mogu komentarisati samo strucna lica. Nejasan je svima pa i meni. Upetljao se u lažima do te mere da ni on sam ne zna ko je. Moje mišljenje je da tu ni nema trudnoće.

Foto: Pink.rs

Da li mislite da će Kulićeva nastaviti da uhodi Zolu nakon završetka Zadruge i da mu neće dati mira?

- Iskreno za Zolu se jako plašim, ona je spremna na sve kad je snađe njena žuta minuta. Ne želim da razmiljam crno ali s obzirom kroz šta je prošao s njom uvek mi je prisutan taj strah da se opet ne ponovi isto ili ne daj Boze i gore.

Foto: Pink.rs

Autor: N.V.