AKTUELNO

Nije mogla da veruje da joj se ovo dešava!

Tačno u ponoć stiglo je rođendansko iznenađenje za učesnicu koja od samog početka "Zadruge" skreće veliku pažnju na sebe, zbog svog odnosa sa ostalim Zadrugarima, ali i zbog toga što je poznata kao neko ko nema dlaku na jeziku.

Foto: TvPink Printscreen

Anđela Veštica duvala je večeras rođendanske svećiće, a ova učesnica napunila je 26 godina. Inače ovo je prvo rođendansko slavlje, od početka rijalitija koji je slušio granice regiona i oduševio ceo svet.

Dok su sedeli za stolom, kada su se sklopile kazaljke, krenula je da svira rođendanska pesma, što je iznenadilo sve ukućane, a najviše Anđelu, koja ovo nije očekivala. Nakon toga svi su izašli u dvorište gde su ih sačekali tamburaši i torta, slavlje je počelo, a Anđela je pustila suze radosnice.

Foto: TvPink Printscreen

Saška mi je prišla i rekla "Neka ti se ostvari ono što želiš!", ja sam skontala da jako želim da rodim dete - izjavila je Anđela, koja je ponovo počela da plače!

Foto: TvPink Printscreen

Prva da joj čestita rođendan i da Anđeli briše suze, našla se Mina Vrbaški, sa kojom je Veštica proteklih dana ulazila u ozbiljne rasprave.

Foto: TvPink Printscreen

Taman kada je pomislila da je iznenađenjima kraj, prevarila se. Voditeljka "Zadruge" Dušica Jakovljević, prvo se pozdravila sa učesnicima i otišla. Međutim, ne kući, već po psa Anđele Veštice, jer je i on bio deo iznenađenja. Kada je ugledala svog ljubimca, Anđela bila presrećna i ponovo počela da plače.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Da joj se ovo svidelo, govori i rečenica koju je izjavila: "E, bolje niste mogli, od ovoga, majke mi!" - iskrena je bila Anđela Veštica.

Autor: S.K.

#Anđela Veštica

#Rođendan

'