AKTUELNO

Samo 72 sata pre nego što je uhapšen zbog sumnje da je ubio svoju suprugu, Zoran Marjanović govorio je o Jeleninom ubistvu pred TV kamerama.

Otkako je Pink.rs sinoć prvi objavio da je kompozitor Zoran Marjanović uhapšen zbog sumnje da je 2. aprila prošle godine na nasipu u Borči monstruozno ubio svoju suprugu Jelenu Marjanović, domaća javnost ne prestaje da bruji o ovom slučaju.

Foto: Pink.rs

Zoran je noć pre hapšenja napustio rijaliti "Zadruga", u kojem je proveo devet dana, uz obećanje da će se već kroz nekoliko dana vratiti u novoizgrađeni grad. Međutim, dan kasnije pripadnici srpske policije lišili su ga slobode i prebacili u Centralni zatvor, u kojem će biti u jednomesečnom pritvoru.

Foto: TV Pink Printscreen

Zanimljivo je da Zoran u rijalitiju "Zadruga", u koji je ušao kako bi, kako je rekao, skinuo ljagu sa svog imena i milionskom auditorijumu se predstavio u pravom svetlu, bio izuzetno tih i povučen, na čemu su mu ostali cimeri zamerili. On je najčešće izbegavao učešće u zajedničkim raspravama, dijalozima, igrama i zadacima, a samo tri dana pre nego što je uhapšen pod sumnjom da je počinio ubistvo svoje supruge Jelene, otvorio je dušu pred kamerama i u rijalitiju progovorio o zločinu o kojem već duže od dve godine bruji domaća javnost.

Pročitajte još... PRONAĐEN NOVI DOKAZ o ubistvu Jelene Marjanović, Zoran do ponoći u CENTRALNOM ZATVORU

Foto: TvPink Printscreen

Zoran je folk pevaču Miroslavu Pržulju, poznatijem pod umetničkim imenom Lepi Mića, otvorio dušu i otkrio kako je njegova ćerkica Jana reagovala kada je saznala da joj je mama ubijena.

Foto: Pink.rs

- Ja i dete ostajemo, ona odlazi da trči. Kasnije krećemo, zovi, traži, nema, kraj. Kakav je samo osećaj da se vratiš kući bez voljene osobe, posle kasnije sa detetom, plakanje, to je užasna stvar. Ljudi su se povukli, mnoge sam precrtao sa spiska prijatelja. Ja sam mnogo hrabar, ja bih za ovu zemlju, za Srbiju, za crkvu, za veru, sutra život dao - govorio je Zoran, a potom se ponovo osvrnuo na ćerkicu Janu i njeno shvatanje čitave situacije:

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još... ZORAN SE BRANI ĆUTANJEM: Ovo su mogući motivi za UBISTVO JELENE MARJANOVIĆ!

- Morao sam da joj objasnim da je njoj tamo bolje. Pričao sam joj da ona tamo ima sve što joj je potrebno. Nije mi bilo lako. Pisalo se svašta u medijima, nije bilo lako gledati celu moju porodicu u toj kući koja bila utučena tih dana - rekao je Zoran u "Zadruzi" i istakao kako je, nakon velike tuge koja ga je zadesila, uspeo da se izdigne poput Feniksa.

Snimak kompletne Zoranove ispovesti pogledajte u nastavku:

D. Tanasijević

#Hapšenje

#Jelena Marjanović

#Rijaliti Zadruga

#Ubistvo

#Zoran Marjanović

#rijaliti

'