AKTUELNO

Pustila suzu!

Ljubavni trougao o kom priča ceo region je svakako Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola i Nenad Macanović Bebica. Oni nedeljama u nazad intrigiraju javnost svojim postupcima i burnim reakcijama, a poslednjih dana situacija je i više nego napeta.

Nakon što je Bebica ogolio svoju dušu i ispričao kako izgleda celokupna situacija iz njegovog ugla, Ivanin naredni sagovornik je rijaliti zvezda Miljana Kulić.

Pratimo ostrvo, mislim da vam je nikada bolje, imate i goste, jesu željeni ili ne?- pitala je ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, Filip i Osmakčić su zanimljivi, a Bebica je odvratan, ne mogu očima da ga gledam. Ne volim muške pi*ke, mnogo je jadan ni bedan, mnogo se kajem zbog tog odnosa. Ni sa Ivanom se ne kajem koliko sa njim, Zolu najviše volim. Ovaj čovek mi se gadi, ne mogu da ga smislim. Ja mislim da on mnogo utiče na moje roditelje. On izaziva sažaljenje u njima. Ne mogu na silu, i niko me ne tera. Želim i da njegova porodica reaguje, gadi mi se. Ja sam ušla ovde sa njim, volela sam ga napolju, ali kada sam ušla vratile su mi se emocije. Najsrećnija sam kada legnem pored njega i pijem pivo, ali sa druge strane sam nesrećna jer ne mogu da budem sa njim... Volela bih sve sa Zolom i svadbu i sve, žao mi je zbog cele situacije i da reši probleme i da uđemo u vezu - pričala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogo mi je bilo teško i kada je Zola spavao sa Nevenom i tako dalje, ali ja ga i dalje volim. Radiću na tome da uđemo u normalnu vezu, volela bih i svadbu ali sam i nesrećna jer ne možemo da uđemo u vezu - rekla je Miljana i počela da plače.
Mnogi ljudi se menjaju zbog ljubavi, što se ne bi promenili. Ja sam ostvarena kao majka, volela bih i da budem ostvarena i na emotivnom polju. Imam utisak kao da smo na nekoj livadi, uopšte nemam potrebu da se sređujem - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Eno ga Bebica, psihopata, neka živi u nadi. Nada poslednja umire - dodala je Miljana.

U video - prilogu pogledajte detaljnije: 

Autor: N.V.