AKTUELNO

Samo dan nakon što je izašao iz rijalitija zbog suđenja, suprug ubijene pevačice je uhapšen i određen mu je pritvor od 30 dana.

Zoran Marjanović, muzički producent i suprug ubijene pevačice Jelene Marjanović u rijaliti "Zadruga" ušao je, kako je sam istakao, kako bi se predstavio javnosti i dokazao da on nije ubica. Od kako je, prošle godine 3. aprila pronađeno telo Jelene Marjanović, mnogi su sumnjali da je ubica upravo njen suprug.

Foto: Printscreen Youtube

Iz rijalitija je izašao u četvrtak iz pravnih razloga. Tada su ga u studiju dočekala deca, ćerka Jana i sin Uroš, a ovaj emotivni susret raznežio je sve. Jana je govorila da joj je tata nedostajao i da joj je omiljeni zadrugar, a Marjanović je svima obećao da će se u rijaliti "Zadruga" vratiti za desetak dana.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je portal Pink.rs prvi pisao, u petak uveče policija je uhapsila Zorana Marjanovića. Voditeljka Dušica Jakovljević je samo dvadesetak minuta nakon hapšenja zadrugarima saopštila da je njihov nekadašnji cimer uhapšen zbog sumnje da je počinio ubistvo supruge Jelene Marjanović. Zadrugari su bili šokirani ovom informacijom, ali su uglavnom su komentarisali da im nije delovao kao ubica.

Foto: TvPink Printscreen

Marjanović je u noći između petka i subote prebačen u Centralni zatvor i određen mu je pritvor do 30 dana kako ne bi reagovao na svedoke i dalji tok istrage.

Sinoć je u "Zadrugu" ušao političar Vojislav Šešelj koji je izneo sumnje da je Marjanović saučesnik, odnosno pomagač u ubistvu pevačice, a šta je on još rekao o ovom slučaju, pročitajte OVDE.

Foto: TV Pink Printscreen

Otac Zorana Marjanovića, Vladimir Marjanović, nakon što mu je sin uhapšen izneo je nove informacije tvrdeći da je njegovu snaju ubio njen ljubavnik, izvesni tajkun sa kojim je, navodno, bila u vezi. Tu informaciju prokomentarisala je i pevačica Nada Topčagić, dugogodišnja saradnica i Jelenina prijateljica koja smatra da Zoran nije ubio svoju suprugu.

Mogu da kažem da sam ja bila tamo kod njih često. Često smo svraćali kod njih u studi i ja nikad nisam čula ni povišen ton od Zorana. Jana joj je bila sve, a i Zoran. Ja od Zorana nikad, nikad, evo koliko dugo se znamo, nisam čula povišen glas. A što se tiče tog tajkuna, slažem se sa Teodorom, nema šanse. Ona nije imala vremena za to, toliko je bila posvećena porodici. Čula bih ja nešto, sigurno. A Zoran nikad ništa loše nije rekao, niti se ona požalila na bilo šta. Sigurna sam da bih nešto primetila - rekla je Nada Topčagić u jutarnjem programu Televizije Pink.

Foto: TvPink Printscreen

Prema nezvaničnim informacijama, na mestu zločina pronađen je mobilni telefon, kao i još materijalnih dokaza koji povezuju Zorana Marjanovića i još jednog člana njegove porodice. Na nasipu u Borči pronađen je mobilni telefon, na gaćicama ubijene pevačice pronađena je DNK Zorana Marjanovića, a blato sa njegove garderobe se podudara sa blatom na Jeleninoj kosi i garderobi.

Na Zoranovim pantalonama su pronađeni tragovi blata, koji odgovaraju tragovima blata pronađenim tokom obdukcije na Jeleninoj kosi i odeći. Zoran je reako da nije bio na mestu gde je pronađeno telo, dok su na njegovoj odeći pronađeni tragovi blata. Onda tu nešto ne odgovara i dovodi ga problem pred istražnim organima – rekao je novinar Televizije Pink Mladen Mijatović.

Foto: Printscreen

Pročitajte još: ŠEŠELJ PROGOVORIO O ZORANU MARJANOVIĆU: On je pomagač! (VIDEO)

Autor: J. V.

#Jelena Marjanović

#Ubistvo

#Zoran Marjanović

'