AKTUELNO

Ne može da veruje šta ju je snašlo!

Tijana Kulić, rođena sestra zadrugarke Miljane Kulić, nedavno je u Nišu doživela tešku saobraćajnu nesreću, a njena majka Marija kaže da Tijana još uvek trpi jake bolove, ali da je na kućnom lečenju. Vidno razočarana, Marija je osudila postupak svoje naslednice i istakla da je delimično i njena krivica što je uopšte ušla u auto kojim je uravljao dečko, za koga je i sama Tijana znala da koristi psihijatriske lekove.

Foto: PINK.RS/TANJUG/DRAGAN KUJUNDŽIĆ/PRINTSCREEN

Tijana je u utorak izašla iz bolnice, ima jake bolove, ali je bolje nego što je bila. Doktori kažu da će oporavak da bude dug i bolan, ali mora to tako. Njoj je polomljeno rame, nagnječen kuk i jagodica - započela je Kulićka razgovor, a onda otkrila kakvo je zdravstveno stanje dečka koji je upravljao automobilom:
Dečko koji ju je vozio je danas operisan, operisali su mu butnu kost, kuk i ruku. Još uveki ne znamo tačan uzrok nesreće, znam samo da je godinama koristio psihijatriske lekove, da je vozio 100 na sat i da nije imao alkohol u krvi, tako su meni rekli - ispričala je ona i priznala da ga Tijana ipak neće krivično goniti:

Foto: E-Stock

- Tijana neće njega krivično goniti šta god da se ispostavi. Za tu tužbu ne znam ni sama da li je podržavam, i ona je kriva, bez obzira što je moje dete. Nije trebala da ulazi sa njim u automobil, a zna kakvu terapiju ima - rekla je besna Kulićka.

Autor: D.T.

#Marija Kulić