AKTUELNO

Ne može da veruje šta se dešava!

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su pre nekoliko dana ozvaničili svoju vezu, a od četvrtka uveče ponovo borave na Rajskom ostrvu, gde uživaju u svojoj ljubavi. Kulićeva i Čolić više nemaju kočnica. Osim redovnih "skečeva" koje izvode, oni imaju i redovne vrele akcije. Što se tiče Miljaninog odnosa sa Nenadom Macanovićem Bebicom, ona je zabranila svom bivšem dečku da joj prilazi, a on tvrdi da ga Kulićeva i dalje voli.

Foto: TV Pink Printscreen

Stupili smo u kontakt sa Marijom Kulić, MIljaninom majkom, koju smo upitali šta misli o pomirenju Miljane i Zole. Podsetimo, ona je najveći protivnik ovog odnosa, a u nastavku ovog teksta možete pročitati kako je reagovala na trenutnu situaciju.

Foto: E-Stock

Ne interesuje me rijaliti. Zbog Miljane mi se smučilo da gledam, apsolutno zbog svega. Mogla bih samo da zaključim da sve ono što je vama zanimljivo i smejete se, meni je jadno i odvratno. Samo neka ona dozvoljava da bude derventska sprdnja, neka je ponižava što više i jače. Tako joj i treba! Baš sam srećna... - započinje besno Marija, pa nastavlja:

Foto: Pink.rs

A što se tiče glavnih gradova, 90% ljudi tamo ne znaju, zaboravljeno. Kad neko nije u tome, ne obnavlja, zaboravi se... Samo što drugi ćute i ne odgovaraju, tj. ne daju za pravo da nekom odgovaraju na to, a ova glupača dozvoljava sve ono što drugi ne dozvoljavaju. Šta joj možeš, kada ona želi što više da se izblamira... Vidim da se baš trudi! - zaključuje Kulićka.

Autor: M. P.

#Lazar Čolić Zola

#Marija Kulić

#Miljana Kulić