AKTUELNO

Iskreno o gorućim temama koje intrigiraju prethodnih dana!

Dalila Dragojević, aktuelna učesnica pete sezone najgledanijeg rijaliti formata u regionu, svojim ljubavnim životom ne prestaje da šokira javnost. Nakon ljubavnog kraha sa sada već bivšim mužem Dejanom Dragojevićem, stupila je u vezu sa Filipom Carem, čovekom koga je kako kaže najviše u životu volela. Njihov odnos je bio jako turbulentan i problematičan te im incidenti i česte svađe nisu bili strani.

Foto: PINK.RS/E-STOCK

Veza nije potrajala dugo i nakon razdvojenosti od mesec dana, Dalila je bila na korak da se zaljubi u drugog momka, te je flertovala sa Anđelom Rankovićem, što je dodatno uzburkalo dešavanja u Beloj kući. Nakon osam meseci došlo je i do svađa bivših bračnih partnera i iznošenje 'prljavog veša' koji je potresao domaću javnost. Dragojevićka je trenutno slobodnog statusa, a doživela je i razne osude, kako od zadrugara tako i od publike, te je emotivno slomljena prethodnih par dana.

Foto: Pink.rs

Bruno Uremović, kao najbolji prijatelj Filipa Cara, koji ga poznaje gotovo ceo život, dao je svoj sud na kompletnu situaciju i trenutna dešavanja u Zadruzi.

Kako komentarišeš trenutne odnose Dalile i Cara, njeno ponašanje i situaciju između njih koja se nedavno desila kada su se tokom okršaja 'pogurali'?

Za Dalilu ne bih nista loše pričao, ne treba da muku da se staje nikome pa ni njoj, mislim da sve to sa njom treba da se pusti. Nije mala, neka sada trpi posledice, svega je svesna… Nikada nisam ni za kakav vid nasilja nikad bio...

Foto: Instagram.com, Pink.rs

Po tvom mišljenju, kako ti se sada čini Filip i da li si zadovoljan njegovim trenutnim učešćem?

On je emotivan i nekad preterano empatičan, naročito prema nekome koga je gotivio na neki način i sada je sav sluđen, ali odavno sam mišljenja da je najbolje da se odalje jer su tako najbolji po sebe… Treba da se primiri i malo gleda sebe, nije mnogo ostalo do kraja.

Foto: Pink.rs

Kako ti se čini trenutni odnos bivšeg bračnog para i rasprave koje su zgrozile javnost?

Što se tiče Dejana i Dalile, svađe su im skandalozne i jezivo zvuče, ali oni su ti koji najbolje znaju šta je bilo iza njihiva četiri zida… Bilo je pitanje kad će sve izaći na površinu ali ne bih se tu petljao, mene zanima samo Filip i dešavanja koja imaju veze sa njim.

Foto: Pink.rs

Autor: Jovana Matić Đokić