AKTUELNO

Nakon mučnog perioda tokom pandemije koronavirusa, napokon se vraćamo normalnom životu i druženju sa porodicom i prijateljima. To znači da možemo i da se veselimo, a sa lepim vremenom dolazi i sezona svadbi, kako kod svih, tako i kod naših estradnjaka.

U narednom periodu otvoriće se prava sezona svadbi, jer će mnogi poznati organizovati grandiozne proslave tim povodom. Istraživali smo i koliko će poznati novca dati na predstojeće proslave, pa smo se i sami šokirali.

Foto: Instagram.com/katarinagrujic.doll

Katarina Grujić i Marko Gobeljić venčali su se 30. avgusta prošle godine na intimnoj ceremoniji koju su priredili na salašu Nataše Bekvalac u Čeneju. Iako su planirali veliku svadbu, u tom trenutku to nisu mogli da urade zbog pandemije, a bilo im je bitno da se venčaju pre nego što im ćerkica dođe na svet.

Sada će napokon moći da naprave svadbu o kakvoj je pevačica maštala celog života. Oni su zakazali crkveno venčanje i svadbeno veselje za 2. jun ove godine, a navodno će imati oko 500 zvanica.

Foto: Instagram.com/katarinagrujic.doll, TV Pink Printscreen

Detalji su se pojavili u javnosti, pa se tako zna da će sala hotela u kom će organizovati prijem biti ukrašena pravim cvećem, od poda do plafona, a preovlađivaće bordo-zlatna kombinacija boja.

Mladenci su vodili računa o svakom detalju, pa će svi tradicionalni običaji biti ispoštovani. Muzika je takođe ugovorena, a biće i trubača. Očekuje se cela estrada, kao i zvanice iz sveta sporta i politike.

Foto: Instagram.com

Jedva čekam da napravimo svadbu za naše prijatelje, jer smo opštinsko venčanje upriličili u krugu porodice prošle godine. Kako dolikuje, spremamo veselje koje će da traje tri dana. Želeli smo da naša ćerka, kruna Markove i moje ljubavi, bude deo ovog slavlja i da imamo jednu lepu porodičnu uspomenu - rekla je Kaća.

Kako navodi izvor za medije, Kaća i Gobelja ne žale novca za svadbu jer hoće da ovaj dan bude čaroban za njih, a pominje se u njihovim krugoma da će ih, sve ukupno, koštati više od 150.000 evra.

Foto: Instagram.com/gobeljamg7

Radiša Trajković Đani je oženio dva sina, ali nije mogao da im priredi veliko veselje, kakvo se od njega očekuje. Stalno je pominjao datume, koji su se uvek odlagali, ali je nedavno otkrio da će se ta fešta napokon dogoditi.

Jedna ekskluziva, 13. jun, konačno ženim sina, svadba. Biće posebno, nek ide na veselo. Dosta je bilo ratova i bolesti - ispričao je pevač, pa dodao kako će puno dragih kolega pozvati na veselje.
Biće dosta mojih kolega one koje ja gotivim, neću da imenujem - izjavio je Đani neposredno pre nego što se njegov unuk Lav rodio.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

U javnosti se mnogo spekulisalo o vezi Nine Seničar i američkog glumca Džeja Elisa. Iako su već godinama u skladnom odnosu i imaju ćerku, njih dvoje su se retko pojavljivali zajedno, objavljivali fotografije, a nikome nije bilo jasno zašto se ne venčaju.

Međutim, spekulacijama je došao kraj. Nina je nedavno sa prijateljicama boravila u Las Vegasu, gde je slavila devojačko veče, a pretpostavlja se da će u narednih nekoliko nedelja izgovoriti i sudbonosno "da" svom izabraniku.

Kao i prethodno pomenuti par, pevačica Mia Borisavljević i njen partner Bojan Grujić godinama su zajedno i imaju dve ćerke. Stalno su pričali o tome da žele da se venčaju i da naprave svadbu, a sada će se to i ostvariti.

Ništa nije konačno niti potvrđeno što se tiče datuma, treba i građansko venčanje da zakažemo, a to ćemo čim nađemo odgovarajući prostor. Rano je sve, u organizaciji smo svega trenutno, to će biti venčanje, krštenje mlađe ćerke i njen prvi rođendan, sve u jednom. To bi sve trebalo da se desi do 10. jula - objasnila je Mia, pa dodala:

Foto: E-Stock

Iskreno, nemam neki utisak da se udajem, mi smo godinama već zajedno, živimo i funkcionišemo kao porodica, ništa se specijalno neće promeniti. Više imam utisak kao da ćemo napraviti neku dobru žurku, za oko stotinu ljudi - priznala je pevačica za Pink.rs, koja će, po svemu sudeći, na svoje prezime dodati muževljevo.

Autor: P.R.