AKTUELNO

Još jedna anketa koja će napraviti haos u "Zadruzi"

Kao što ste navikli, ponedeljkom stižu rezultati anketa, koje će zadrugari saznati u emisiji "Pretres nedelje". Na poslednjem glasanju takmičari pete sezone najgledanijeg rijalitija u regionu birali su cimere za koje smatraju da su najlošiji prijatelji, a glasali ste i vi. Rezultate možete pročitati u nastavku ovog teksta.

Foto: TV Pink Printscreen

Na trećem mestu našao se Anđelo Ranković, koji je duboko razočarao svog velikog prijatelja Marka Đedovića zbog laži koje je izgovorio. Podsetimo, Rankovića su i prošle sezone proglašavali lošim prijateljem jer je uplovio u vezu sa Sanjom Stanković, a bio je blizak sa Matorom, njenom bivšom devojkom.

Foto: TV Pink Printscreen

Na drugom mestu nalazi se Dejan Dragojević. I Dejan je razočarao mnoge prijatelje, između ostalog Sandru Rešić, Marka Đedovića i Frana Pujasa, a zadrugari su zaključili da okreće leđa svojim prijateljima kada uplovi u odnos sa nekom devojkom.

Foto: TV Pink Printscreen

Još jedna neslavna titula za Dalilu Dragojević! Ova zadrugarka našla se na prvom mestu i ove nedelje po glasovima publike. Dragojevićki su u kući mnogi ljudi okrenuli leđa zbog njene, kako su naveli, sebičnosti. Naime, glavne optužbe na njen račun su da očekuje da svi budu uz nju kada joj je teško, dok istom merom ne uzvraća. Jedna od osoba koje su istakle ovo je i Matora, koja je od početka "Zadruge 5". bila uz nju, a kada se ona našla u nezavidnoj situaciji, Dalila nije bila tu za nju.

Autor: M. P.

#Anđelo Ranković

#Dalila Dragojević

#Dejan Dragojević

#Zadruga 5