AKTUELNO

Iskrena!

Pevačica Tijana Milentijević iznela je nove detalje iz privatnog života, a onda i otkrila da li je nekada zamišljala svoju svadbu.

Mislim da svaka žena ima želju da se uda i zamišlja neko svoje venčanje iz snova, tako da sam i ja jedna od njih, ali ne žurim. Želim da se prvo ostvarim u karijeri i da završim ovo što sam započela, ima vremena, mlada sam - rekla je žena od sultana.

Foto: Instagram.com/tijanamilentijevic.official

Kako joj je početak karijere obeležio veliki hit, Tijana otkriva da li je uspela od te jedne pesme da zaradi za stan:

Ja sam uspela da zaradim dovoljno koliko je meni potrebno, da ugodim sebi onako kako ja najviše volim, tako da uskoro će biti i stan koji ja još nisam kupila i ja se nadam Bože zdravlja da bude i posla i da smo svi živi i zdravi, pa ću kupiti stan, kupila sam sebi auto, radim na projektima.

Foto: RED TV

O njenom ljubavnom životu se mnogo pričalo, a ona otkriva da li su je u životu muškarci mnogo povređivali:

Mislim da ne, verovatno sam ja njih više, bar ja imam takav utisak - kaže Tijana i otkriva da li se plaši osvete nekog bivšeg u vidu priče ili nekog eksplicitnog snimka:
Iskreno, mislim da tako nešto ne postoji, bar da ja znam, nisam takva osoba i ne radim takve stvari, da se snimam, nisam do sada ništa snimala, bar da sam ja u to upućena, a isto tako smatram da sa druge strane nema potrebe da uradi tako nešto zato što sam sa svim svojim bivšim momcima u super odnosima i prijatelji smo i dan danas.

Foto: Instagram.com/tijanamilentijevic.official

Autor: P.R.