AKTUELNO

Otkrila šta se sada dešava!

Ove sezone se poveo pravi rat između porodica Čolić i Kulić. Dok se Zola nalazi u "Zadruzi", njegova majka Bosa je više puta najavljivala tužbu protiv Miljane Kulić zbog svega što je uradila njenom sinu, ali i pretnjama koje je dobila. Bosa se nakon Miljanine diskvalifikacije oglasila za naš portala i poslala novi niz pretnji, za koje sumnja da ih je poslala Kulićeva.

Ne spavam noćima zbog budaletine koja svaki dan preti ubistvom... Svako jutro virim sa strahom u telefon šta ću pročitati i videti... Sad sam malo odahnula...Pre sat diskvalifikovana, a već je počela s pretnjama... Sigurno je uzela od nekoga telefon da mi preti. Užas! Ona je opasna po sve, a ne samo tamo u Zadruzi, ali ničija nije do zore sijala... Ima Boga... - ispričala je tada Zolina majka za naš portal.

Kao da je predosetio ovo, Zola je pre toga poručio Miljani da će i on pokrenuti tužbe protiv nje, ukoliko bude saznao da mu je maltretirala majku.

Foto: Pink.rs

Stupili smo u kontakt sa Bosom, koja nam je otkrila kako se oseća nakon što je čula reči svog sina.

Dobro veče, videla sam sve. Znam ja da on brine i da vrlo dobro poznaje nju i zna da je spremna na svašta nešto. Pri samoj njenoj diskvalifikaciji dobila sam pretnje kao što ste videli, ali ja se ne plašim. Prijavljena je odmah nadležnim organima, koji će odraditi svoj posao profesionalno i po zakonu. Nikoga se ne bojim i ne planiram više da ćutim na njene pretnje. Nikoga ne diram prva, ali isto tako ne dozvoljavam da mene bilo ko dira. Lep pozdrav i ugodno veče - poručila je Bosa.

Foto: Pink.rs

Autor: M. P.