AKTUELNO

Malo je sramota, ali je ipak iskrena!

U toku je emisija "Gledanje snimaka", a voditelj Darko Tanasijević okupio je zadrugare za crnim stolom nakon krakte pauze, te im je tom prilikom najavio naredni video snimak na kom su imali priliku da vide razgovor Aleks Nikolić i Dejana Dragojevića iz hotela uoči bračne noći.

Naime, Aleks je predložila da isprobaju krevete, pa je tom prilikom izjavila da će sa njim po izlasku imati odnose samo u tuš kabini.

Nikolićeva je dobila reč.

Svaki put ove teme, mene više sramota, majke mi. Jao, mene je sramota...Evo da budem otvorena. Dejan i ja imamo sek**alne odnose tuš kabini konstantno, jer smatramo da je to najprikladnije. Zamisli da vodimo ljubav ovde na krevetu, a pored nas Đedović i tako. To je stvarno nešto o čemu vodimo računa. U meni se tada probudila ta želja da normalno vodimo ljubav. Dejan ne želi da se takve stvari dešavaju. to su te neke stvari koje on nije želeo u trenutku - počela je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' se osetiš da ti nešto fali, da si nepoželjna - pitao je Darko.
Ne osetim se nepoželjno, jer smo mi imali odnos u tuš kabini, a meni je tuš kabine preko glave. iskreno meni je odvratno to po tuš kabinama i pravo da ti kažem jedva čekam da izađem napolje da normalno vodim ljubav sa svojim momkom - nastavila je Aleks.
Je l' se on onda stidi tebe na naki način - pitao je Tanasijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma daj bre, ovamo dahćemo, ne vidimo se, znojimo. Što se mene tiče volim da je vidim - rekao je Dejan.
On je meni rekao da pre mene nije imao sek**alne odnose vidljive...Možda ja sada ispadam paćenica koja je željna se**a. Volim se*s i volim da vodim ljubav sa svojim momkom - rekla je Aleks.

Autor: N.Ž.

#Zadruga