AKTUELNO

Sve je počelo mirno, a onda je sve brujalo od njihove svađe.

Anabela Atijas dobila je priliku od Velikog šefa da uđe u Zadrugu, ali samo kako bi se susrela sa Slobom Radanovićem i njegovom suprugom Kristinom. Ona je na to pristala i odmah krenula put impresivnog grada. Za to vreme bračni par je ušao u sobu za rehabilitaciju, gde nisu znali šta će ih snaći.

Foto: TvPink Printscreen

Anabela je ušla pravo tamo, pozdravila se sa njima i odmah osula paljbu po bračnom paru:

Pa gde si lepoto moja? Kako si mi lepo sačuvao ćerku, da ti se zahvalim ovako javno. Došli smo da prestanemo da igramo farse, da se otvore karte. Je l ti voliš ovu ženu? Zašto ne ustaneš to i kažeš pred svima. Sve se čuje, sve se vidi. Ustane se i kaže "Luna Đogani, prestani da me smaraš, imam ženu koju volim". Je l' ona tebe prisilila na ovaj odnos? Kada ste ulazili, bili smo svi zajedno, ti si rekla "Rekla sam Slobi da se drži Lune, ona je čista, fina lepa devojka". Ja sam rekla čuvaj Lunu, jesi je sačuvao? Ti si frajer ispao, a ona katastrofa. Ti si joj u WC-u rekao da se razvodiš. Zašto se ne odvajaš od nje? Ona nije devojka koja će da smara. Ona neće da bude sa dečakom koji ne zna gde bije. Da li ti znaš šta želiš? Moja Luna je slobodna, kako god, ne gubi ništa. Ljubav je slepa, ima 21 godinu. Ja je razumem da se zaljubila, ne podržavam, ali je razumem - ispričala je Anabela.

Foto: TvPink Printscreen

Sloba je skoro sve vreme ćutao, ali njegova supruga imala je šta da kaže:

Ne možeš da pereš svoju ćerku, ja njega ne perem. Ona govori mom mužu i kaže kako želi da ima seks sa njim. Kad dođe i ovako mu meša, što da se pomakne? Mi nećemo da imamo problem - sigurna je Kristina.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, Anabela nije želela da se obraća njoj, već Slobi:

Foto: TvPink Printscreen

Ja ti samo kažem, smešan si jako napolju. Moja ćerka je glupača mlada, ti treba da budeš muško i da kažeš da nisam rekao da se razvodim. Sinoć kad ste se posvađali, zašto si hteo da se pomirite? - upitala je Anabela, u koju je Sloba zbunjeno gledao.

Poslušajte celu raspravu u donjem snimku:

Autor: N.V.

#Anabela Atijas

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'