AKTUELNO

Pijem antibiotike, bolesna sam, ne mogu da stojim na kiši - žalila se Aleksandra Prijović, dok je Marina Tadić besnela.

Na proslavi prvog rođendan unuke Šabana Šaulića, Ildine ćerke Eme, osim brojne rodbine i prijatelja prisustvovalo je i mnogo njihovih kolega sa domaće estrade. Tako su se među zvanicama našli: Zorica Brunclik i njen suprug Miroljub Aranđelović Kemiš, Aleksandra Prijović, Marina Tadić, Dajana Paunović, Dragi Domić i mnogi drugi.

Foto: Pink.rs

Ono što svakako niko nije očekivao jeste ispad koleginica - Aleksandre Prijović i Marine Tadić. Naime, njih dve stigle su u istom trenutku, a ispred restorana su ih sačekale brojne novinarske ekipe. Dok je Marina pozirala, u jednom trenutku svi fotografi počeli su da jure za Prijovićevom, što je Tadićevu baš izbacilo iz takta!

Ovo stvarno nema smisla. Ja vam ovde poziram, a vi jurite Aleksandru. Na šta to liči - besnela je Marina, dok se Pirjovićeva žalila da je bolesna i da ne može da stoji na kiši.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Izvinite, ali stvarno žurim da uđem što pre unutra. Pijem antibiotike, bolesna sam, ne mogu da stojim na kiši. Evo i kosa mi je već mokra - žalila se mlada pevačica, a onda je na trenutak stala ispred ulaza u restoran i ispozirala pred brojnim medijskim ekipama koje su došle da isprate proslavu prvog rođendana male Eme.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: MALA PRINCEZA DOBILA BRILIJANT: Ovako Šaulići proslavljaju PRVI ROĐENDAN I KRŠTENJE male Eme!

Kada se malo smirila, Marina je poručila da protiv mlađe koleginica nema ništa protiv, kao i da izuzetno poštuje njen rad.

Ma meni je ona super, nemam ništa protiv nje. Ona je mlada, slatka, simpatična i uspešna - rekla je Tadićeva.

Autor: M. K.

#Aleksandra Prijović

#Ilda Šaulić

#Marina Tadić

#pevačica

'