AKTUELNO

Spreman za spektakl pred beogradskom publikom!

U emisiji "Premijera - Vikend specijal", novinar i reporter Nemanja Vujičić je u rubrici "1800 sekundi sa Nemanjom" ugoastio popularnog folk pevača Acu Pejovića. Pevač je na samom početku razgovora sa novinarom otkrio da li ima tremu pred predstojeće koncerte na Tašmajdanu, koji su planirani za 17. i 18. jun.

Takođe, ono o čemu bruje mediji, jeste to da se pevač bacio na striktnu dijetu, a Pejović je na ovu temu otkrio koliko je tačno smršao od samog početka iste.

Dva Taša su već puna, očekujemo i treći? - pitao je Nemanja na samom početku.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo u priči za taj treći, ali mislim da su dva dovoljno. Za moju glavu je to preveliko opterećenje, jer je to mnogo posla oko organizacije. Taman da se uželimo, pa može i da bude taj treći - rekao je Aca.
Kako si i da li si uzbuđen? - pitao je novinar.
Zaista je velika frka i intresovanje oko toga, a sad kako je meni...Radujem se, okej je, krenulo je sve lepim tokom, od Skoplja, preko Novog sada, pa sad dva Tašmajdana i posle toga platoi u Nišu, gde može da stane oko 10 hiljada ljudi. Tašmajdan radim prvi put i to je nekako poseban prostor. Drugačije je urađen, kao neki amfiteatar. Neće biti lutaka sa trapeza, da skaču i to. Biće bačen fokus na zvuk. Radujem se, da li imam tremu, prevazišao sam te periode sa tremom, ali postoje uzbuđenje - istakao je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnoga velika imena se plaše kada je veliko nebo iznad njih, da li je to i tvom slučaju tako? - pitao je novinar.
Samo zbog kiše, ovako nemam problem. Ne daj Bože da padne kiša i da upropasti sve ono što smo zamislili...Znaš kako, dijeta mi je zbog nastupa, a i zbog života. Vidim po novinama da sam se osušio (smeh), nije tako. Skinuo sam šest kilograma, a posle korone, se više pilo, ali se i jelo (smeh) - iskren je bio Aca.
Da li će i tvoji najmlađi biti na nastupu? - pitao je Nemanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Hoće naravno. Biće i supruga i ćerke. Imaju već svoje društvo koje će da dovedu. Nemaju puno zahteva, samo stolovi - rekao je pevač.

Autor: N.Ž.