AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U novom izdanju emisije ''Magazin In'' autorka i voditeljka Sanja Marinković ugostila je više nego aktuelnu ekipu i to Sašu Kapora, Biljanu Tipsarević, Katarinu Ostojić Kaju, Dragana Kojića Kebu i Irenu Jovanović. 

Foto: TV Pink Printscreen

Kao gost iznenađenja u studio je stigla Goca Džehverović poznatija kao Mama Džehva, a na samom početku progovorila je o svojoj ćerki Teodori Džehverović koja je napravila veliki uspeh u svetu šoubiznisa.

Teodora me prevazišla u mnogo čemu. Sve moje vrline je prihvatila, mane je eliminisala i samo napred. Danas je ovde gde jeste - kaže Goca.

Goca se kratko osvrnula i na dešavanja u ''Zadruzi 5''.

Dejan i Dalila su se voleli, kako vreme prolazi bojim se da će biti zajedno kad izađu - sumnja Mama Džehva.

Foto: TV Pink Printscreen

Liberalna sam po tom pitanju, u životu nisam imala problem sa ljubomorom. Moj muž je išao u Rusiju, radio, kad krene neka lepa mlada Ruskinja, pa može malo, šta sad fali. On ispočetka jeste bio ljubomoran, uvek sam imala taj temperament, veselost, bili smo različiti. Sada mu je svejedno, on zna da ja volim da se šalim i koketiram, mnogo sam drugačija kad sam u kući. Uvek sam govorila, ako ima bolje, lepše i zgodnije, slobodno idi - isitče Goca.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.