AKTUELNO

Ponosna na svoj uspeh!

Kao i svakog utorka na programu televizije Pink je novo izdanje čuvene emisije ''Amidži Šou'', a Ognjen Amidžić je ovog puta ugostio Milicu Pavlović o kojoj mediji bruje poslednjih meseci.

Foto: TV Pink Printscreen

Milica je ovom prilikom predstavila svoje saradnike i plesače sa snimanja audio-vizuelnih performanasa za album ''Posesivna'', pa progovorila o velikom soplističkom koncertu:

Foto: TV Pink Printscreen

Za mene je ovo ogroman projekat bio, bitno je da znamo sve koreografije. Tako da kad god bude neka ogromna koncertna bina, nastupamo vrlo rado, a veliki koncert daće Bog, sve u svoje vreme. A prvi ti najveći koncerti biće sa njima, u to sam sigurna - priča Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Očekivala sam ovoliki uspeh, ovo sam i radila da bi ovako rezultiralo i da bi publika zavolela. Drugačije u odnosu na prethodne albume je to što sam svašta prošla, prošla sam sve studije, imala sam 50 pesama u rukama, i napravila sam tačno onakav odabir kakav sam želela. Radila sam u doba kovida, nisam se trudila da se bilo kome dopadne, meni se dopalo, amin, presek, izbacujem! Prva posle kovida, jedino mi je teško bilo što nisam imala odmah nastupe, ali dobra ekipa, pevala sam u Banjaluci i kada su krenuli da pevaju sve pesme, znala sam da je to to - zaključila je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.