AKTUELNO

Ne propustite još jednu epizodu emisije "Amidži šou".

Prošle nedelje počela je deseta, jubilarna sezona jedne od najgledanijih emisija "Amidži šou" pod nazivom "Sezona X", a i ovog utorka budite kraj malih ekrana, jer vas očekuje još jedna spektakularna epizoda uživo!

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

U drugoj emisiji nove sezone, autor i voditelj Ognjen Amidžić ugostiće Anabelu Atijas, koja će, sada kada su se strasti smirili, ispričati sve o sukobu sa Slobom Radanovićem i njegovom suprugom Kristinom. Ona će reći i dokle je sve spremna da ide da bi zaštitila svoju ćerku Lunu Đogani.

Foto: E-stock/Danijel Milutinović

Osim toga, o Luninoj ljubavi sa Slobom će prvi put progovoriti i njen tata, Gagi Đogani, koji se do sada nije oglašavao u medijima o ovom ljubavnom trouglu koji intirigira region.

Foto: Printscreen

Mia Borisavljević otkriće kako provodi trudničke dane, da li sada ima nove prioritete u životu, ali i sve ono što vas je oduvek zanimalo o životu ove popularne pevačice.

Foto: Instagram

Mirku Vasiljević smo često imali priliku da vidimo u emisiji "Amidži šou", a sad će se po prvi put u studiju naći i njen suprug, fudbaler "Crvene zvezde", Vujadin Savić.

Foto: Instagram

Vujadin će iskreno govoriti o svom odnosu sa nevenčanom suprugom, glumicom Mirkom, ali i o razlozima zbog kojih se još nisu našli pred oltarom.

Kako će se Vujadin snaći u ludom izazovu koji mu je Ognjen priredio, saznajte ekskluzivno u emisiji "Amidži šou".

Da sve protekne u radosti i veselju, pobrinuće se momci iz popularnog benda "Lapsus".

Foto: Promo

Ne propustite emisiju "Amidži šou", u utorak, 26. septembra, od 22:15h, samo na TV Pink - jer će vas ova epizoda zakucati za fotelju!

Autor: M. Đ.

#AMI G SHOW

#Amidži Šou

#Anabela Atijas

#Gagi Đogani

#Lapsus

#Lapsus bend

#Luna Đogani

#Mia Borisavljević

#Mirka Vasiljević

#Ognjen Amidžić

#Sloba Radanović

#Slobodan Radanović

#Vujadin Savić

#emisija

'