AKTUELNO

Ona se plaši za svoju bezbezdnost, a sumnja da je prethodna Markova trudna devojka izgubila bebu upravo zbog Osmakčića.

Sutra vas na kanalu Televizije Pink očekuje novo izdanje omiljene emisije o poznatima- "Premijera Vikend specijal". U studiju će vas dočekati voditeljke Tijana Prica i Bojana Lazić, dok će ostatak premijerne ekipe biti na navjažnijim lokacijama u gradu i govoriti sa poznatima.

Foto: TV Pink Printscreen

Milionski auditorijum televizije Pink svakako je uzdrmala teška životna ispovest zadrugarke Viktorije Viki Mitrović, koja je pre nekoliko nedelja emitovana u pomenutoj emisiji, a pravi šok usledio je tek kada je ostala u drugom stanju sa Markom Osmakčićem, koji je napustio ''Zadrugu 5'' pomoću lažiranja smrti oca Franja Osmakčića.

Viktorija Mitrović prolazi kroz težak period, ali je ipak smogla snage da otvori dušu i u razgovoru sa Nemanjom Vujičićem u okviru rubrikie "1800 minuta sa Nemanjom" otkrije sve što joj leži na srcu i duši.

Ja mislim da se tu desilo neko ubistvo ili eventualno da je plaćeno da tu devojku udari auto u 8. mesecu trudnoće. Ne plašim se konkretno sad, ali mislim da su na sve spremni. I mislim da posle ovog plana da ga izvedu napolje i na koji način, da itekako imaju plan ako ja odlučim da zadržim bebu - rekla je Viki u "Premijera Vikend specijalu".

Foto: Pink.rs

Moći ćete da vidite i izveštaj sa lažirane sahrane Farnja Osmakčića, oca sada već bivšeg učesnika rijalitija "Zadruga 5", Marka Osmakčića.

A o svojoj karijeri, suprugu Kemišu, deci, unučićima i braku, govoriće potpuno iskreno Zorica Brunclik! Ona je ugostila premijernu ekipu u svom domu, a šta su to zabeležile kamere Tv Pink, videćete sutra od 13:30.

Foto: Pink.rs

Ovo su samo neki od razloga i ekskluzivnih priča iz života poznatih, tako da sutra od 13:30 časova obavezno budite uz kanal Tv Pink i "Premijera Vikend specijal".

Video: Promo

Autor: J.Đ.