AKTUELNO

Sinoć je ostvarila svoj san!

Folk pevačica Nadica Ademov promovisala je sinoć svoj studijski album "Šapat vetrova", što je bio odličan povod da okupi pola estrade u jednom elitnom prestoničkom restoranu, a svoje utiske sumirala je sa novinarskim ekipama.

Foto: Promo

- Prezadovoljna sam, mnogo sam srećna što je došla moja porodica, saradnici, kolege, novinari. Mnogo sam srećna - nije krila emocije Nadica, koja je čak i zaplakala dok je bio prikazivan njen prvi spot.

Bilo je preemotivno. Kada sam sišla, toliko mi je lupala srce... Rekla sam:"Držite me, srušiću se". Od treme sam pokidala i rukavice! Prošlo je kako treba, prezadovoljna sam, nadam se da će sve biti kako je Bog rekao.

Foto: Pink.rs/J. Matić

Na ovaj album čekala je deset godina, a davnašnje želje konačno je realizovala.

- Posao, singl, niko nije izbacivao albume... Mi smo problematični, svi gledamo šta drugi rade. Sada su svi krenuli da izbacuju albume, ja sam rekla da ću i ja ove godine izbaciti album. Trebalo je da izbacim album 2020. u maju, međutim u martu nam je došla korona i tada se sve zaustavila - rekla je Nadica, koja nije pobegla od svog prepoznatljivog stila, kojem je ostala verna.

- To sam ja, ja ne mogu da budem nešto nisam. Trudila sam se da to ispratim onako kako treba. Doduše, ima nekih pesama koje ne bih izbacila kao singl... Uskladila sam sve, od svega pomalo da bude. Srećna sam i zadovoljna i samo sa jednom pesmom, ako prođe - rekla je pevačica.

Autor: pink.rs

#Nadica Ademov