AKTUELNO

Ponovo se oglasila i izazvala haos na društvenim mrežama.

Pop pevačica Nataša Bekvalac pre dva dana proslavila je svoj 37. rođendan na Ibici, gde je istog dana po treći put izgovorila sudbonosno "da" - ovaj put IT stručnjaku Luki Lazukiću.

Pročitajte još... UMALO DA POMEŠAJU MLADU! Ovako se Kristina Bekvalac obukla za venčanje sestre (FOTO)

Foto: Instagram

Njihova odluka da stanu na ludi kamen podigla je veliku prašinu, a veliku pažnju javnosti privukli su natpisi da Lukina sestra Ana Kalinić uopšte nije saglasna sa njegovom odlukom da oženi pevačicu.

Foto: Facebook

Kako se šuškalo, Ana je objavila da se čitava familija odrekla Luke onog trenutka kada je odlučio da oženi Bekvalčevu, koju smatraju u najmanju ruku nemoralnom ženom. Ipak, Lazukićeva sestra je ovakve navode oštro demantovala na svom nalogu na Fejsbuku, gde je svima objasnila da ima sjajan odnos sa bratom.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Pročitajte još... NE ŽELI SRPSKO IME ZA ĆERKU: Evo šta je isplanirala Nataša Bekvalac! (FOTO)

- Pošto se ja sa svojim ne-bivšim bratom čujem, dopisujem i imam sestrinski odnos, nijedna podmetačina i laž u pokušaju da me neki monstrum, a saznaću i koji, sa njim zavade, neće proći! Za svaku neistinu koja se pripiše meni ide tužba, a ja obožavam da tužim - zapretila je Ana, a onda se pozabavila likom i delom Nataše Bekvalac:

Foto: Facebook

Nikada u životu svoju snaju ne bih nazvala k*rvom, jer znam da to nije, niti bih se ikada odrekla svog brata! On je moja jedina krv. Potrebno je baciti zlu krv, sve sam to prošla. Ne razumem ljude koji pošto-poto žele da kvare tuđu sreću, kao da ne veruju u karmu. A karma je, zaista, k*čka - napisala je Ana na svom profilu na Fejsbuku.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

D. Tanasijević

#Luka Lazukić

#Nataša Bekvalac

#Venčanje

#pevačica

'