AKTUELNO

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ita enim vivunt quidam, ut eorum vita refellatur oratio.

Popularna pevačica Emina Jahović objavljuje  numere na nekoliko meseci, a njene pesme brzinom svetlosti postaju hitovi koje ljudi širom regiona obožavaju.

Iako je pesma ''Muške priče'' duet koji je snimljen prošle godine, spot za ovu Emininu pesmu preslušan je više od 17 miliona puta, što dokazuje da je još uvek aktuelna!

Pesma koju pripadnice lepšeg pola prosto obožavaju jeste ''Da mogu'', koja je objavljena pre oko četiri godine, a beleži milionske preglede. Emina je za ovu pesmu tekst pisala sama.

Jedna od emotivnijih pesama ''Ne plašim se'' objavljena je protekle godine, a Emina je spotom za ovu pesmu apelovala na nasilje nad ženama.

Duetska pesma sa Dinom Merlinom ''Med'' jeste dokaz da je u duetskim baladama pevačica snalazi savršeno. Ova numera se sluša i akutelna je kao i pre sedam godina kada je objavljena.

Na spisak hitova, može da se upiše i pesma ''Još ti se nadam'' koju je snimila sa Sašom Kovačevićem. Saradnja na ovoj pesmi zbližila je Sašu i Eminu, a njihovo prijateljstvo traje i sada.

Najnovija pesma je već stigla na listu najslušanijih numera Emine Jahović. Pesma ''Kost'' Koju je snimila sa Amelom Ćurićem beleži milionske preglede na sajtu  Jutjub, dok kroz komentare dobija samo pozitivne kritike.

Emina Jahović ne prestaje da snima numere koje često postaju hitovi širom Balkana.

Autor: B. Radonić

#Emina Jahović

#Saša Kovačević

'