AKTUELNO

Rekapitulacija noći!

Proteklu noć u "Zadruzi" obeležila je žurka, koja je bila malo drugačija od dosadašnjih. U Beloj kući mogle su se čuti pesme Trik FX, Baki B3, Ivan Gavrilović, Husa BS. Pored ovih ljudi, koji su ušli u Zadrugu 5 i napravili opštu pometnju, kao domaćin, našao se i DJ Neba.

Foto: Pink.rs

Filip Car je na početku žurke već bio nervozan i pun besa, te je u takvom stanju, ubrzo napustio žurku i ugledao Anu Jovanović, kojoj uvek priđe, kada nije sa Dalilom Dragojević.

Dejan Dragojević je na žurki uzeo mikrofon, i izjavio ljubav svojoj devojci Aleksandri Nikolić. Ovaj potez niko nije očekivao, ali on se ne stidi iskazivanja svoje ljubavi.

Novopečeni par Sandra Rešić i Anđelo Ranković nisu uspeli da sakriju emocije pa su se ljubili pred svima, na žurki.

Filip Car se ispovedao Marku Đedoviću o odnosu sa Dalilom Dragojević. Naime, on je imao da kaže puno toga, ali poneta je bila da im ne ide u vezi.

Istrošio sam se brutalno. Baš sam jutros sam bio, i danas i malo pre. Sednem malo sam sa sobm da razmišljam. Retko kad i sam spavam, a i kad spavam, razmišljam o porodici - rekao je Car.
Ma gde ćeš, nema vremena ni za to. Uveče legnem, mozak mi vitla o ovim dešavanjima ovde. I vi se ovde mirite, svađate, volite ne volite - rekoa je Đedović.
Kako sam pobegao ovde za dve godine od svog sveta, tako sam trebao i od ovoga da pobegnem - rekaoo je car.
Šta ste se vi posvađali - pitao je Marko.
Ma da, ne da mi se više. Njegove uspomene, rekla ono što je rekla, na mojim se osvađala sa njima. Ja samo ćutim, a tad sam najgori. Ne sviđa mi se sve to, te stvari, još ovo njegovo izlaganje. Zakleo si se u nešto, znaš da su tvoji potiv toga i tako to. Smeta ti sve, zameraš mi sve, a ne daš meni ništa - rekao je Car.
Ustaneš 12 dana pred kraj, pa plačeš za nečim što ti nije valjalo. Devet meseci tražim da budeš čovek, pa mi udariš kontru. Uopšte mi nije jasno šta se izmenilo? Oni tumače i dalje jedno drugo na raznorazne načine...Ja slušam temu Sandre i Anđela, gde se pominjala Dalila, pa onda Dejan i ona. Sednem u pušionicu, Sanja ispred mene, ona mi pravi face i prebacuje. Sad kad mi je on rekao za porodicu, kad sam mu rekao da je gore to za porodicu. Kad je on rekao: "Mene će da optužuje neko ko istim koracima korača", pa je spomenuo i ono što sam se ja zakleo - rekao je Car.
Samo ne treba da se upuštati u rasprave tog tipa, jer će ti uvek nešto ptevrnuti mozak - dodaje Đedović.
Ti pričaš kod svojih uspomena kako ti je bilo lepo sa drugima, a kad vidiš u mojim uspomenama druge devojke, ti mi zameraš. Pričamo sat vremena o Dejanu, ti kad spomenem neki moj odnos, teatralno ustala i otišla. Sve su to manipulacije. Nemam potrebu više da prilazim. Izdržaću još ovoliko do kraja, to je moja odluka, da razmislim o svemu...Kad je plakala za oca, rekao sam joj šta god da je, da je otac tu. Moji, koliko god ne volim i oni ne vole da su u medijima, toliko mi je žaošto ih nisam video. Meni nije jasno šta ona radi više. Ja da kažem da mi je bilo lepo tako sa nekim, morao bih ovde da kukam po imanju za njom. Napravili smo hoas ovde pošto se osvtala na Dejana. Ustane on i kaže da ja sa Marijanom radim haos, pa napadnem Marijanu zbo Dejana. Ispadam i tamo i ovamo loš - nastavio je Filip.

Kao i svake noći, tako i prošle, nezaobilazne svađe parova su nešto što dominira. Te tako, Mima Šarca i Nikola Grujić Gruja su se posvađali jer je Gruja zamerio Mimino druženje sa Anđelom Đuričić:

Pa niko nije za našu vezu, nije ni Marijana. Niko nije za nas, šta je problem? - pitala je Mima.
Anđela nas osporava hiljadu puta. A ti joj se smeješ - dodao je Gruja.
Pa i Marijana, svi... Nasmejala sam se, bila sam raspoložena. Neću da mi propadne žurka, idem da se provedem - nastavila je Mima.
Dok te ja grlim i ljubim, ti gledaš u devojku koja pravi face i smeješ se - nastavio je pevač.
Nemojte da se raspravljate. Potrudite se da budete tolerantni, da nemate situacije. Idiotski su vam razlozi za svađe. Mima, da li si svesna šta ovaj prostor radi od ljudi. On treba da se nosi sa pritiskom zbog svega što je uradio, ozbiljne šamare realnosti će imati. Izlazak i susret sa ljudima, on je iz malog mesta. Mima, molim te kao Boga. Ne mogu da verujem preko kojih stvari ti prelazi. Bila si nekorektna u mnogim situacijama - ubacio se Mateja.

Dalila Dragojević je i dalje bila u šoku što Filip Car očekuje da ona njemu priđe, a ne on njoj. Naručila je od DJ Nebe pesmu "Biografija", koju je često pevala u "Zadruzi", pa se popela na binu i zaplesala kao nikada do sada.

Nakon ove pesme, Dalila Dragojević je samo prošla pored Filipa Cara, kao da ga ne poznaje.

Mima Šarc i Nikola Grujić Gruja se nastavili svoja prepucavanja dok je Nikola ostajao pri stavu da Mimas ne može da se vrati na žurku.

Ćao - rekla je Mima.
Nemoj da mi glumiš ludilo, lepo sedi ovde da ti kažem šta imam. Nemoj da imamo one snimke. Nisi u pravu, sedi da ti kažem šta imam, pa idem da spavam - dodao je Gruja.
Mateja ti je malopre rekao da se ponašaš lepo, znaš šta me čeka napolju. I molim te, malo normalizuj face, da ne vide svi da si pijana - nastavio je pevač.
Uvek ja pijana, alkoholičarka. Odoh, svaki dan mi upropastiš - odbrusila je Mima i otišla na žurku.

Svađa Mime i Gruje se nastavila, te tako, on je nasatvio da uhodi svoju ljubavnicu, i da je hvata na patetiku:

Obećala si mi nešto danas, zašto se tako ponašaš prema meni? - pitao je Gruja.
Šta hoćeš od mene? - pitala je Mima.
Da rešim problem - odgovorio je on.
Sa mnom danas ne možeš da rešiš problem, ne želim da rešim problem. Ja neću reći da sam pogrešila i nećemo rešiti problem - odbrusila je ona.
Šta radiš kad popiješ? Iživljavaš se nada mnom, hoćeš da ti ponovim? - nastavio je Gruja.
Prekini da mi ponavljaš stvari i prepričavaš. Izazivaš bes u meni. Ti praviš žrtvu od sebe - zaurlala je Mima.
Hajde ponovi ono što si rekla, da ćemo da završimo za sva vremena. Ja sam te kao Boga zamolio da mi ne radiš stvari - pričao je Gruja kroz suze.
Glumiš žrtvu sada, plačeš - dodala je ona.

Nakon više pokušaja da ispadne jadan u njenim očima, kada je shavtio da mu nije useplo, Gruja je krenuo da lupa po imanju, kako bi izazvao još veću pažnju.

Makni se od mene, da te ne bih spucao pesnicom. Mrš, mamu ti j*bem u p*čku. Mrš, da te moji oči ne vide nikad u životu - besneo je Gruja.
Šta radiš? Udaraš jer sam ti rekla da si dosadan i smaraš? - pitala je Mima.
Mrš, da te ne gledam više - dodao je on.
E, gledaćeš me - istakla je Mima.
Nezahvalno g*vno! Dao sam ti celog sebe, jednu grešku nisam imao prema tebi - uzvratio je on.
Nemaš grešku? Malopre si rekao da sam lečena alkoholičarka - rekla je Mima.
Moja žena mi je pružila sve što ti nisi - uzvratio je Gruja.
Pa što si joj to uradio? Da nisam ja, bila bi neka druga - dodala je ona.

Sa obe strane je gorelo, te tako, Sandra Rešić i Anđelo Ranković su se u izolaciji mazili, dok su Mima i Gruja lomili i svađali se.

Autor: A. S.