AKTUELNO

Iznenađenje!

Nikolina Pišek koja je pre skoro dva meseca ostala bez supruga Vidoja Ristovića, objavila je na Instagramu kako je dirljivo pismo i buket cveća dobila od komšija. U poruci koju su joj napisali, oni su joj poželi puno sreće, snage i borbenosti u životu. Zahvalili su joj se što je bila predivna komšinica i rekli su kako su kroz kratko vreme koliko im je bila komšinka u njoj prepoznali najlepše ljudske osobine.

Foto: E-Stock/Strahinja Kostić

- Neka vam ovaj skromni buketić ulepša preostale dane ovde - napisale su joj komšije.

Foto: Instagram.com

Podsetimo, Nikolinin svekar, Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof istupio je nekoliko puta u javnost i navodio kako ona želi samo novac, te je rekao kako joj je često slao pare, ali i to da se ona zanima za podelu imovine, nakon Vidojeve smrti.

Pre godinu dana Nikolina i Vidoje su počeli sa renoviranjem kuće u Zagrebu, a domaći mediji tvrde kako bračni par Ristović vilu u Zagrebu nije kupio u gotovini u potpunosti jer je koštala milion i po evra već su navodno podigli kredit u jednoj banci u Austriji, te uzeli dve pozajmice od 400.000 evra - ukupno 800.000 evra, zbog čega je trenuto Nikolina u velikim finansijskim problemima.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Sada je već veliko pitanje hoće li živeti u ovoj kući koju radi. Kako se poverila prijateljima, postoji mogućnost da je iznajmljuje jer će život u njoj biti jako skup. Vidoje nije štedio kad je Nikolina u pitanju pa je i pristao da se ogroman novac uloži u kuću, za koju njegov otac tvrdi da ga je ubila. Radovi još nisu završeni, a pitanje je i kad će biti jer Nikolina trenutno nema tu količinu novca - izjavio je neimenovani izvor za Kurir.

Autor: M.M.