AKTUELNO

Cveta ljubav!

Legendarna pevačica narodne muzike, Zorica Brunclik, sinoć je upriličila veliki solistički koncert, a ujedno i rođendansku žurku na stadionu Tašmajdan u centru Beograda pred 14 hiljada ljudi.

Pored brojnih kolega koje su joj pružile podršku, što na bini, što iz publike, zajedno sa Zorucom glas je ukrstio i čuveni Mile Kitić, koji se nakon koncerta pojavio na Zoricinoj proslavi u jednom prestoničkom restoranu i to ruku pod ruku sa svojom suprugom, pevačicom Martom Savić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je pravo iznenađenje za javnost, budući da ovaj legendarni par retko viđamo zajedno u javnosti, jer Marta živi u porodičnoj vili u Dominikanskoj Republici

Mi smo uvek zajedno, ja sam njega večeras izvela, on je radio, a ja sam uživala. Bilo je prelepo, Zorica je jedna od mojih omiljenih pevačica, ja sam mnogo naučila od nje - kaže Marta.

Foto: TV Pink Printscreen

Samo me kritikuje, dobre poteze moje uopšte ne hvali, samo kritike - dodaje Mile.
Ja njega kritikujem zato što on stalno hoće da bude opušten i duhovit, ne voli neka pitanja, pa često kaže nešto što ne treba ili što nije. I onda kaže meni ''Nemoj da gledaš šta sam pričao'' - ispričala je Marta kroz smeh.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.