AKTUELNO

Ni Lukini, a ni Natašini roditelji nisu prisustvovali njihovoj svadbi.

Nakon što je sestra Luke Lazukića, novopečenog supruga Nataše Bekvalac, sa kojim je pevačica sklopila brak pre samo nekoliko dana, na društvenim mrežama izazvala skandal ocrnivši svog brata i njegovu ženu, oglasili su se i roditelji IT stručnjaka.

Foto: Facebook

Naime, Lukina sestra Ana Kalinić uoči i posle svadbe objavljivala je negativne statuse i uvrede na Fejsbuku na račun novopečenih supružnika, koje je, odmah nakon što su dospeli u medije, brže-bolje izbrisala tvrdeći kako je sve u najboljem redu, uprkos dokazima koji su govorili suprotno.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

S druge strane, Lukini roditelji Radomir i Borka Lazukić raduju se što će uskoro dobiti unuku i jedva čekaju da se mladenci vrate sa Ibice.

- Izgrdili smo ćerku i moja supruga i ja. Ne znamo šta joj je to trebalo. Ana se nama pravdala da nije to izjavila - rekao je Lukin otac Rade.

- Ja sam otvorio viski, srećan sam zbog Luke i Nataše. Pijem viski u njihovu čast i sreću. Kako da ne budem srećan, dobiću još jednu unuku u martu. Ne mogu da dočekam i planiram da je vodim na put oko sveta - rekao je budući deda.

- Upoznao sam Natašu, dolazila je kod nas više puta. I sa ćerkom je dolazila. A upoznao sam i priju Miru, znamo celu porodicu, i sestre Draganu i Kristinu koje imaju po dvoje dece. Jako smo srećni zbog Lukinog izbora i svu sreću mu želimo - kaže Lukin otac, koji ne želi da bilo šta kvari sreću njegove porodice, čak ni ćerkine uvrede.

Budući da se naširoko pisalo kako je Lukino i Natašino venčanje na Ibici koštalo čitavo bogatstvo, Radomir Lazukić prokomentarisao je i taj "detalj".

- Istina je da su sve nekretnine na mom i imenu moje supruge. To je naše i naslediće moja deca. To što pišu da je svadba koštala 100.000 evra je čista glupost. Ni to ništa nije istina - zaključio je.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Inače, Nataša i Luka upoznali su se pre nekoliko godina na Ibici, pa su upravo na tom mestu i sklopili brak 25. septembra, na pevačicin rođendan. Za nekoliko meseci će postati roditelji devojčice, a prve dane braka proveli su na ovoj egzotičnoj destinaciji.

Autor: Pink.rs

#Brat

#Luka Lazukić

#Nataša Bekvalac

#Roditelji

#pevačica

#sestra

'