AKTUELNO

Niko nije očekivao da će ovako reagovati.

Glumica Marija Karan snimila je scenu potpuno naga za ppotrebe kriminalističke serije kada je došlo do sukoba između nje i reditelja.

Naime, nju su snimali otpozadi, ali joj se nije dopalo što su u krupnom planu uhvatili deo tela kojim se baš i ne ponosi.

- Ideja je bila da se snimi scena u kojoj će Marija pokazati svoje telo otpozadi i u prvom trenutku produkcija je imala predlog da se uzme dublerka da se glumica ne bi ogolela pred kamerama, ali je Marija sama rekla da za tim nema potrebe i da će ona to uraditi bez problema. Kada je snimljena intrigantna scena, glumica je odmah tražila da je pogleda i lično se uveri kako to zapravo izgleda, i tada je nastao opšti haos - priča izvor koji se našao na snimanju serije "Pet", zbog koje ona poslednjih meseci i boravi u Beogradu, iako živi u Los Anđelesu.

Kada je videla kako to izgleda, bila je potpuno van sebe.

PROČITAJTE JOŠ: KUPILA ILI DOBILA NA POKLON?! Nakon što su joj ZAPALILI MASERATI, Soraja se pohvalila NOVIM (FOTO)

- Čim je pogledala scenu, počela je da viče i da pravi paniku zato što joj je kamerman snimao noge u krupnom planu, a posebno celulit. Ona je očekivala da ti kadrovi neće biti toliko krupni. Istog trenutka je tražila od reditelja da se te scene izbace i postavila je ultimatum da u suprotnom neće učestvovati u seriju. Nakon brojnih pregovora i ubeđivanja, dogovoreno je da glumicu zameni dublerka da ne bi bilo daljih problema jer je to jedna od bitnih scena koju nisu želeli da izbace - otkriva izvor.

Pink.rs

#Celulit

#Marija Karan

#glumica

'