AKTUELNO

Šokirala je svojim priznanjem.

U emisiji ''Magazin In'' Snežana Đurišić je, u razgovoru sa voditeljkom Sanjom Marinković, otkrila da se našla u neprijatnoj situaciji kada su nepoznati ljudi počeli da je uznemiravaju putem mobilnog telefona.

Pročitajte još:KRISTINA IZNENADILA SVE: Bekvalčeva objavila slike sa SESTRINOG VENČANJA koje do sad NIKO NIJE VIDEO! (FOTO)

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam imala jednu neprijatnost na početku ovog leta. Zazvonio mi je telefon i čovek kaže "Dobar dan, ovde Miki". Ja kažem:"Izvolite", a on će meni:"Pa šta izvolite, mi se već dopisujemo sat vremena". Kako se, reko', dopisujemo. Pa kaže:"Na Fejsbuku. Dala si mi broj telefona i ja ti se javljam" - kazala je pevačica i dodala:

Foto: Printscreen Youtube

- Šta se dogodilo? Neki prijatelj ili kolega ili ko već to je odradio da je to išlo toliko daleko da smo zvali bazu u Njujorku da se to reši. Ja sam jedno vreme morala da isključim telefon. Svašta je stizalo, i poziva i slika. Tako da mislim da su te društvene mreže dale mnogo prostora bolesnim umovima koji mogu ozbiljno da nečiji mir naruše i poremete.

Ukoliko ste propustili današnju epizodu emisije ''Magazin In'' pogledajte na zvaničnom kanalu Televizije Pink na sajtu Jutjub.

Autor: Pink.rs

#Magazin In

#Sanja Marinković

#Snežana Đurišić

'