AKTUELNO

Članica žirija "Pinkovih zvezda" rešila je da se oproba u drugačijoj vrsti muzike, pa je za svoju mnogobrojnu publiku ovaj put pripremila pop pesmu.

Pevačica Zorica Brunclik, koja u svojoj bogatoj karijeri ima nebrojano mnogo hitova narodne muzike, rešila je da nakratko uplovi u pop vode u čemu joj je pomogao kolega Dženan Lončarević, sa kojim je snimila duetsku pesmu koju su i ekranizovali.

Foto: Printscreen

Snimanje je ispratila i ekipa najpopularnije emisije o poznatima, a pevači su za "Premijeru" otkrili kako je došlo do ove saradnje.

- Kemiš nas je spojio. Kemiš, kratko. Vrlo kratko smo radili na pesmi, Kemiš je kumovao - objasnio je Dženan.

Foto: Danijel Milutinović

Zorica je pred premijernim kamerama ispričala i kako je njen kolega reagovao kada su mu uputili poziv za saradnju.

- On je bio iskren i rekao:"Ja moram da čujem pesmu", pošteno je bilo. Pesma je apsolutni pop, pop balada u kojoj sam se ja prilagodila njemu.

Zanimljivo je da je u visokobudžetnom spotu učestovala i Zoričina ćerka Zlata Aranđelović, čija je majka objasnila kakvu je to ulogu dobila.

Foto: Miloš Rafailović

- Jedna od glumica je i moja ćerka koja učestvuje u spotu i koja će vizuelno ispričati našu muzičku priču.

Krenula u školu Milana Kalinića

O sukobu voditelja i glumca Milana Kalinića i popularne pevačice u šou programu "Pinkove zvezde" već mesecima se govori, a pevačica je objasnila da protiv šarmantnog domaćina najgledanijeg muzičkog takmičenja nema ništa protiv, već da ga ceni kao izvrsnog glumca, zbog čega je poželela da upiše njegovu školu.

Foto: Pink.rs

- Milan Kalinić je glumac, a ja sam upisala glumu kod njega i sada sam na prijemnom ispitu. Na kursu sam malo dužem i sada želim da se bavim glumom, kud ćete nego kod najboljih - kroz osmeh je objasnila Zorica.

Foto: YouTube screenshot

Kako je proteklo snimanje spota za duetsku pesmu sa Dženanom Lončarevićem pogledajte u današnjem izdanju emisije "Premijera":

Autor: D. Tanasijević

#Dženan Lončarević

#Miroljub Aranđelović Kemiš

#Pinkove zvezde

#Premijera

#Televizija Pink

#Zlata Aranđelović

#Zorica Brunclik

#pevačica

'