AKTUELNO

Ona se ne odvaja od televizora otkad je njen sin ušao u "Zadrugu".

Maneken Anđelo Ranković od samog početka "Zadruge" privlači veliku pažnju na sebe, što zbog ljubavne priče sa pevačicom Teodorom Džehverović, što zbog druženja sa Slobom Radanovićem, kojeg brani zbog situacije sa Lunom Đogani o kojoj priča ceo region.

Sada smo stupili u kontakt i sa njegovom majkom, Ljiljom, koja ne može da se odvoji od televizora kako ne bi propustila nešto i koja je prokomentarisala sinovljevo učešće u rijalitiju koji pomera granice, kao i ponašanje drugih zadrugara i način na koji se oni ophode prema njemu.

Foto: Ivan Vučićević

- Uvek su u životu svi na njega, zato što štrči, tako i u rijalitiju, svi navalili na Anđela i onda se ja sekiram da ga neko nešto ne isprovocira. Plašim se neke agresije, nisu baš svi tamo fini - kaže ona.

Ona se dotakla i ostralih učesnika, a naročito su joj u oči upali Saška Karan, Lepi Mića i Miki Đuričić.

Foto: TvPink Printscreen

- Oni lažu da su u rijalitiju ovakvi, a napolju drugačiji. Ti ako si zao, onda si zao. Saška Karan ako je dama ne može da te gleda u oči i da ti uzima. Ona je juče uzela strepsils, a Anđelo i Teodora su bolesni. Zamisli uzmeš lek nekome? Moraš da se rodiš da budeš đubre - iskrena je Ljilja.

Sa druge strane, snajka Teodora Džehverović joj se dopada i smatra da se njen sin ozbiljno zaljubio u nju.

Foto: TvPink Printscreen

- Teodora je mnogo slatka. Meni ona liči mnogo na Pamelu Anderson, to jest podseća me. On se baš zaljubio, ne folira se, on je onakav kakav je. On je odmah rekao, na početku rijalitija, da je ona jedina oosba koja je kompletna, talentovana, lepa i da ona ima sve što ima devojka koja bi mu se dopala. Tako da to nije odjednom. Sviđa mu se, baš mu se sviđa. A i ona se zaljubila, a znam da je iskrena jer se zarumenela kad je sutala i svima priznala da se zaljubila - rekla je Anđelova majka.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je on Slobin najbliskiji prijatelj u rijalitiju i kako ga brani od skoro svakodnevnih napada, pa ga nazivaju i Radanovićevim "drvenim advokatom", prokomentarisala je i taj odnos.

Foto: TvPink Printscreen

- Sloba malo priča i on želi da mu pomogne rečima, ne zato što Sloba ne ume, nego zato što Sloba stane i dok on odreaguje, Anđelo je već ispričao za njega. Sloba deluje kao mnogo dobar dečko i da on nema pojma šta mu se dešava. Mislim da tu ništa nije bilo. Mislim da se Luna zaljubila, ali malko preteruje. Trebalo je to malo da sakrije da njega ne dovede u neprijatnu situaciju - kaže ona.

Osim toga, Ljilja se osvrnula i na Luninu izjavu da je ona samo "paravan Anđelu i Slobi" i na priče da su njih dvojica homoseksualci.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: OVO MU JE PRESUDILO! Evo zbog čega je Uroš Ćertić DISKVALIFIKOVAN IZ ZADRUGE! (VIDEO)

- Znam, moj brat je to video, ali to je smešno. Svi znaju u čemu je stvar i da se ona šalila. I Đekson joj je rekao da ne treba tako da se šali. A Anđelo nije ni reagovao. Ne interesuje njega, jer je samosvestan, pa može da priča ko šta hoće, on zna ko je i šta je - objasnila je ona.

Autor: V. T.

#Anđelo Ranković

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

#Teodora Džehverović

'