AKTUELNO

I ona se bavi glumom.

Na vrhuncu svoje popularnosti Anica Dobra je važila za jednu od najlepših domaćih glumica, pa je do danas uspela da očuva taj epitet.

I njena ćerka Mina Softić odlučila je da krene njenim stopama, pa studira glumu i već glumi u predstavama. Nju je ove nedelje u svojoj emisiji "Ja to tako" ugostila Ivana Baltić Aleksić, kojoj je ona ispričala kako je došlo do toga da i ona odluči da svoj život posveti istom pozivu.

Foto: TV Pink Printscreen

- Nikad me nije na to terala, to je definitivno i nikad meni to nije bio blizak svet. Ja sam odrastala uz to u drugim okolnostima i jedina privilegija koju sam ja imala od toga što ona radi jeste to što sam ja putovala i onda sam upoznavala različite kulture i to je ono što je meni najznačajnije -

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: O OVOME NIKAD NIJE PRIČALA: Sestra Dragane Mirković PROGOVORILA O ZDRAVSTVENOM PROBLEMU PEVAČICE KOJI JE KRILA OD JAVNOSTI

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja sam više uprkos njoj odlučila da se ovim bavim, zato što jeste kliše da dete glumice želi da bude glumac. To smo već hiljadu puta čuli. I mislim da je dosta hrabro ići tim stopama zato što ne postoji ništa što ona nije ostvarila, a što ja mogu da ostvarim.

Autor: V. T.

#Anica Dobra

#Mina Softić

#glumica

#ćerka

'