AKTUELNO

Neke stvari, nije mogao da joj prećuti.

U dvorištu, osim provere znanja, sinoć je moglo i da se proveri koliko su neki zadrugari iskreni i da li glume prave prijatelje. Maneken Anđelo Ranković, dotakao se Lune i Slobe, a u spontanom razgovoru sa Mikijem Đuričićem, otkrio je šta misli o njima.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si baš kulturiška. I ti i Sloba. Sloba isto jako dobar dečko. Ove vaše dve mi se baš ne dopadaju. Ova tvoja nije progovorila. Malo ti je devojka šabanka, napaljena - rekao je Miki Anđelu.

Maneken je počeo da priča o prijateljima koje je stekao u rijalitiju, pa je rekao kako je Teodora jako dobra devojka. Za Lunu je takođe rekao da je fino vaspitana, ali da su i jedna i druga i dalje klinke. Miki je zatim počeo da savetuje Anđela, kako treba da se ponaša u druženju sa Radanovićem.

Foto: TvPink Printscreen

Ne treba ti njega da braniš. Njemu su se ovde desile neke stvari, ali boli nas k*rac. To je njihova stvar. Veruj mi da ja koji sam Slobin drug iz spoljnog sveta, pa me boli k*rac. Sloba je predobar dečko, ali nema potrebe da ti njega braniš. Ispada kao da je idiot. Ispada smešno. - izjavio je pčelar.

Foto: TvPink Printscreen

Ali dobro, najviše za njih dvoje, ja sam bio svedok - branio se Anđelo.
Možda mala nije trebala da prizna to. To je malo glupo zbog Slobe. I da si se zaljubila, ćuti, ljubite se po ćoškovima i niko neće znati. - rekao je Miki.

Foto: TvPink Printscreen

Alo, ti tovariš njega. Ja sam nju prvi tu napušio. I Teodora je skočila - nastavio je Ranković.

Nakon toga, dotakli su se i ljubavnog života manekena, a šta je Anđelo rekao o strastima pred kamerama, pogledajte u nastavku teksta:

PROČITAJTE: PATI, A SADA JE I PALA ZADATAK? Mina zaljubljena do ušiju, ne može više da glumi! (VIDEO)

Autor: S.Kuvekalović

#Anđelo Ranković

#Luna Đogani

#Miroslav Miki Đuričić

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Teodora Džehverović

'