AKTUELNO

Taj snimak možda i najbolje opisuje kakva je Dona bila, čak i u poslednjim mesecima života.

Bosanska pevačica Azra Kolaković, poznatija kao Dona Ares preminula je u ponedeljak u 41. godini života u svom rodnom gradu Bihaću, gde je danas i sahranjena.

Pevačica se tri godine borila sa kancerom koji joj se vraćao dva puta. Sve vreme je bila pozitivna i sa svojim fanovima delila detalje njene teške borbe.

Osnovala je i fondaciju za prikupljanje sredstava za lečenje raka, ali ju je nakon godinu dana zatvorila. Napisala je i knjigu "Soba za nikoga" koja je bila njena ispovest inspirisana borbom sa teškom bolešću, koja je promovisana 2015. godine.

U knjizi govori o svom saznanju da ima ovu tešku bolest, nedoumici, suzama, bolu, a potom optimizmu i odluci da se bori do pobede.

Poslednji video-snimak na društvenim mrežama, Dona Ares objavila je 27. aprila, a taj snimak je možda i najbolji opis kakva je ona bila, čak i u poslednjim mesecima života. Žena koja je živela za muziku, za njoj bliske osobe, žena koja je i u najtežim trenucima života oko sebe širila pozitivnu energiju.

U poslednjoj objavi na Instagramu napisala je: “Voli vas vaša Donna Ares”, i to je bio njen oproštaj od svih nas, njene poslednje reči upućene njenim pratiocima, prijateljima, porodici i kolegama.

PROČITAJTE JOŠ: TUGA, SUZE I JECAJI U RODNOM KRAJU DONE ARES: Sahranjena pevačica koju je voleo ceo region

Autor: Pink.rs

#Dona Ares

#Smrt

#pevačica

#snimak

'