AKTUELNO

Na Doninu sahranu došao je veliki broj rodbine, prijatelja i poštovalaca njene muzike.

Bosanska pevačica koju je obožavao ceo region Azra Kolaković, poznatija kao Dona Ares danas je sahranjena u rodnom Bihaću.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Na Doninu sahranu došao je veliki broj njene rodbine, prijatelja i poštovalaca njene muzike. Međutim, mnoge je začudilo to što se na Gradskom groblju Humci u Bihaću nije pojavio Donin suprug Džavid Ljubovci. S obzirom na to da se Džavid oglašao za medije nakon Donine smrti, veoma čudi to što se na sahrani nije pojavio, čak se nije našao ni na umrlici među ožalošćenima.

Foto: Pink.rs

Inače, Dona je pre oko mesec i po dana na svom profilu na Instagramu objavila da se sa suprugom razišla jer između njih više nema poverenja.

Na sahrani bosanske pevačice pojavili su se pojedine Donine kolege, među kojima su Halid Muslimović i Fuad Backović Din.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Pevačicinoj sahrani prethodila je komemoracija na kojoj su se uz suze od nje oprostili i Šuhret Fazlić, gradonačelnik Bihaća, prijatelji, rodbina i svi oni kojima je popularna pevačica značila u životu. Niko nije mogao da sakrije bol. Međutim, na samom kraju pročitan je i deo iz knjige "Soba za nikoga", koju je Dona napisala u danima borbe sa rakom.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: TUGA, SUZE I JECAJI U RODNOM KRAJU DONE ARES: Sahranjena pevačica koju je voleo ceo region

Nakon skoro trogodišnje borbe sa opakom bolešću, Dona je preminula u ponedeljak u 41. godini života u bolnici u Bihaću. Ipak je pred smrt uspela da ostvari svoju veliku želju i da svoje poslednje dane provede sa familijom i kod kuće u rodnom Bihaću.

Autor: M. R.

#Dona Ares

#Sahrana

#pevačica

#suprug

'